0 oy
864 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (95 puan) tarafından
Büyük ablası beni telefondan engellemiş bunu eşime söyledim ,beni  haksız buldu üstüne ablama kurban dedi , kulaklarıma inanamadim gebe halimle bunu kaldıramadım, ağlamaktan içim yandi

19 Cevaplar

+4 oy
(1,318 puan) tarafından
Ablanla , ananla evlenseydin diyesi geliyor insanin cidden önce görmüyorlar darbeyi aldıktan sonra gözleri açılıyor ama böyle de eşleri uzuyorlar iste.

Gebesin sakın ağlama lütfen Allah'a havale et hepsini 
(95 puan) tarafından
Öyle yapıyorum ,
-Reklam-
+1 oy
(2,005 puan) tarafından

Nie kurbanlik koyunmu ablasi :D

(143 puan) tarafından
Hah hah hayyyttt
+1 oy
(25,196 puan) tarafından
Neden engellemiş peki bir sebebi vardır illa ki durduk yere kimse kimseyi engellemez 
(95 puan) tarafından
Hep benden birşey bekliyorlar , onların tabiriyle gelin öyle olmalı böyle olmalı , ben onlara ayak uyduramam , ben onlara gittiğimde sürekli mutfakta olamam, temizliklerini yapamam neden yapayım , evlendim diye gelin oldum diye herşeylerine evet mi diyeceğim , cahil insanlar , yapmayınca böyle hiçe sayıyor bunu göstermeye çalışıyorlar
(1,318 puan) tarafından
Aferin sana yapma bir bireysin sen hizmetçi almıyorlar
Yine bir erkek ailesi zihniyeti
Gelin robottur çalışır oldu canım yapma engellesin istediği kadar kararına saygı duyacaklar kimse kimseye bakmak hizmet etmek yalandan sevmek zorunda değil korkma böyle ol.
(25,196 puan) tarafından
Cnm o zaman engellesin boşver takma sen ama eşin de dediği olmamış alınmakta haklısın
(449 puan) tarafından
Aynı bizimkiler köle olacaksın diyorlar bizi arayacaksın her zaman bize bişeyler alıp önimizde susacaksın kardeşimde öyle olacak evinide biz yönetecez derler kesinlikle boyun eğmedim şimdi onlarda öyle yapıyor canları cehenneme çokta tın
0 oy
tarafından
Ağzına ederim öyle kocanın hayırdır
(95 puan) tarafından
Çok kırıldım
tarafından
Belli et o zaman karşısında durup ağlama, sana öyle birşey demeye hakkı yok, kendisi de ablası da sen ve karnındaki bebeğe kurban olsunlar asıl. Ay çok sinirlendim yerinde olsam ağzına sicarim eşimin
0 oy
(137,793 puan) tarafından
Tovbeler tovbesi
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Onun sülalesi sana Kurban olsun
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Ablası sana Kurban olsun 

Senin sulalen bana Kurban olsun diyemedin mi  
(95 puan) tarafından
İçim yandı , kalktım hemen odama geçtim, diyemedim
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Ayy Allah aşkına ağzınız var cevap verin şunlara ya..Ablasına çok düşkünü evlrnmeyip,ablasına baksaymis
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Aranızda ne geçti de engelledi 

Demek ki bazı konularda farklı düşünüyorsunuz eşin de onu haklı bulmuş ağlayıp bebeği de kendini de üzme
0 oy
tarafından

Ne kurban olcakmışsın be onlar sana kurban olsunlar :D

0 oy
(3,762 puan) tarafından
Bana demiş olsaydı benjm de yüreğim çok acirdi ve çok ağır knsrdm eşime 
0 oy
(3,565 puan) tarafından

Bi kurban arıyorsa kendi olsun.

Domates tohumu değiliz biz. 
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Esine tavrını koy, ne demek ablama kurban ol kurban ederim yine olmam deseydin;) benim de görümcemle büyük sorunlarım var bana böyle bir şey dese git ablana kocalık yap bu kadar meraklıysan derdim 
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Kurban olcak insan kalmadıda senin kalitesiz ablanamı kurban olucam bee sokaktan geçen herhangi birine kurban olsam o bile ablandan daha kalitelidir deseydin
0 oy
(505 puan) tarafından
Ablanin agzina sicym o bna kurbn olsun derdim yerinde olum 
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Off bu erkekler varya önce anlasamazlar evlenince kıymete biner benimki de öyle biseyi yanlış yapim git öğren der sana da keşke öyle demese iyimis
0 oy
tarafından
Asıl o bana kurban olsun 
0 oy
(4,171 puan) tarafından
Allah büyüktür canim sen üzülme ..
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Durdum yere kimse kimseyi engellemez illaki bisey yapmışsındır önce hatayı kendinde ara bakalim hemen alınganlık yapma 
(95 puan) tarafından
Keşke hata bende olsaydı ,
(1,908 puan) tarafından
Ama sana gore onda onada sonradan sende oturup konuşmayınca sonuç hep kötü olur
(95 puan) tarafından
Ben yine yazdım watsab dan  , nasılsın abla neler yapıyorsun diye , görünmüş mesajım  cvp vermedi , öyle yapıyor , ben ne kadar gitsem onlara,onlar daha da değer vermiyor ,
(1,908 puan) tarafından
Görümcem dağdami yasiyoo ters bile olsa insan cvp yazar  işin zor ozmaan

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 734 göst.
16 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selvi (30 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 398 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 359 göst.
0 oy
12 cevap 892 göst.
9 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sevdagogebakan (15 puan) tarafından soruldu

414,168 soru

12,464,445 cevap

46,848 kullanıcı

Kategoriler

...