0 oy
552 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Babası pek vermez kıza laf eder verirken de bi eksiğin ihtiyacın varmı diye sormaz. çalışıyordu iş yeri kapandı eşimde ara da para verir kıyamaz kardeşine 

28 Cevaplar

0 oy
(878 puan) tarafından
 ihtiyacı varsa verebilir bizi zora sokmayacak şekilde olursa bişey demem 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani eğer benim durumum çok iyiyse ve benim ihtiyaçlarını giderdikten sonra gideriyorsa asla bir şey demem sonuçta kardeşi ablasının telefonu yok eşim ben alacam ablama telefon dedi Bende olur hatta beraber seçelim dedik ama eşim 3 aydır hep bin tl maaş alıyor askari ücret alsa söyle ikinci el telefon alacaktık gorumceme nasip olmadı
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Kendi ailesini zora sokacak miktarda değilse gayet güzel yapıyor. Babası alışmış çalışmasına. Özel gideri vardır. Özenir birşeye gönlü kayar. Neme lazım insanlık hali bu yüzden kötü yola düşen var. Dozu fazla olmadığı sürece gayet doğal 
0 oy
(176 puan) tarafından
Valla benim gorumcem herseyimize koşar yardımcı olur bi eksiğimiz olsa gocunmadan yapar o yüzden hiç rahatsız olmam aksine sevinirim
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Genc kiz ihtiyacı olabilir verirse sıkıntı olmaz ama tabi oda bir yere kadar ve abartilmadan
0 oy
(47 puan) tarafından
Imkanları dahilinde tabiki verebilir. İhtiyacı varsa o vermese ben veririm. Onun kardeşi, benim kardesim farketmez
0 oy
tarafından
Benim ihtiyaclari karşılayıp beni kimseye muhtac etmiyorsa versin kardesi sonucta ama ben bir kosede beklerken o onlarin gönlünu görüyorsa sorun yaparım bunu. 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Kardeş bu sen olsan da verirsin ki

Sen verirken eşin fesatlansa meselaa eşine kinlenirsin
tarafından
Ah benim kardeşim ihtiyacı olsada almaz aba senin bebeğin var onun bi eksiğini alırsın der
(4,962 puan) tarafından
Kardeşinin dediğinden çok senin tavrın önemli sonuçta elinde avcunda ne varsa verip destek olmak istersin bende evlat neyse kardeş de o ikiside can canan ..alır almaz kardeşe kalmış ...
0 oy
tarafından
İhtiyacı varsa verir tabi çok büyük mevla olmadı sürece
0 oy
tarafından
Esimin kardesi olsaydi  para  vermesi  beni rahatsz etmezdi
0 oy
tarafından
Ailelere para verilmesine karşı deilim bu her kim olursa ama bana yoksa kimseye yok o dusuncedeyim 
0 oy
(6 puan) tarafından
Ben izin vermem çünkü eşimin kız kardeşi har vurup harman savurur öncelikli harcamayı bilmez. Borcu varken başka şeyler alır. En azından ona vereceğimiz parayı kendimize kullanırız 
tarafından
Benimkinin kardeşi de kıyafet alır yada ceyizine bi eşya
(6 puan) tarafından
Öyle olsa amenna ama bizimki öyle değil işte
0 oy
tarafından
Kızkardeş olabılır zora sokmadıgı muddetce ama abla asla asla olmaz bu yuzden cok kavgam oldu boşanma derecesıne geldık ay sonunu zor getırıyoruz kredı borcumuz vardı neymıs oglunun etütü ıcın ıstemıs tabı butun parayı harcattım bebegımızın eksıklerınden fazlasını aldım ablasına verecek para kalmadı banane gıtsın oglunun amcaları aşırı zengın ıstesın utanmıyor mu asker adamdan para ıstemeye okadar da borc var bılıyorlar bazen maasa ıkı gun kala ekmek alacak para bulamıyoruz
0 oy
tarafından
İmkanız varsa birşey demem soncta kanı canı ele muhtaç olmasın ister herkes aynı şekilde benm kardesm olsa bende vermek isterim bence banane deyip sırt çevirmesi yanlış olurdu
0 oy
tarafından
Bu konular beni çok rahatsız ediyor. Kardeşi tabii ki verebilir. Yeri geliyor abim de bana veriyor. Bende kiz kardeşime veririm. Aileler arasında para mevzusu olmamalı 
0 oy
tarafından
Firsata cevirip surekli para isteyenn biriyse rahatsiz olurum
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Neden rahatsız etsin kardeşi verir tabi ki bende veririm kardeşime 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Hic karışmam Kiz kardeşine de annesinede verebilir benim icin bir mahsuru yok
0 oy
tarafından
Veriyor zorumada  gidiyor. Çünkü kız bin tl lerle oynuyor. Ailesi yeterince veriyor. Bizse kiradayız çocuğumuz var. Çoğu masrafını eşim ödüyor. Telefon faturası kuaför parası falan. Bi kuaföre 300 500 bırakıyır o gün 3 bin lira çekmiş eşimin kredi kartından ve eşim bana doğru düzgün harçlık bile vermez ailemin verdiği para var yanmda hep o yüzden zoruma gidiyor
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Benim 2 görümcem var biri sürekli calışr para biriktirir diyelimki ona para lazım oldu biriktirdiği yetmedi versin kızmam ama diğeri eli ayağı tuttuğu halde evde yatar sadece telefon oynar ona verse kızarım gidip oda çalışsın niye biz veriyoruz ki bizemi güvenip yatıyor

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,218 göst.
9 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.
19 Şubat 2021 Aile kategorisinde Nazmiye 06 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 343 göst.
0 oy
34 cevap 956 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nehirrr (918 puan) tarafından soruldu