0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar doğum yapalı 1 ay oldu kaynanam diğer torunlarına gider bana hiç gkemei ilk 1 hafta geldi gitti sonra hiç gelmedi dün ben aradım kandil diye ev de uzak değil  yan bina

9 Cevaplar

+1 oy
(6,200 puan) tarafından
Kız boşver gelip marmelat mi yedirsin yine :D
tarafından
Demi canım
-Reklam-
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Gelmesinnnnnnnnn :) agirmayan başini agitma kayserili
tarafından
Kız karşı binada eltim. Var camdan. Bakarım hep orda bana hiç gelmez lohusa bu kız napiyior diye benim annem uzak ama 2 güne bir gelir
0 oy
tarafından
Kayanan giller kayserinin içinden mı köyünden mi
tarafından
1 hafta geldi gitti ilk başta
tarafından
E yeter daha ne hiç gelmemiş demesinler diye gelmiş kadın hala laf ediyon sen az değilsin "D hahahah aman bana gelmedikleri daha iyi benim de çocuklar arıyor işte benim zeynep de hiç gelmediler büyük de Ravza da da bir ay sonra miydi daha mı erkendi bilemedim şimdi görmeye geldi gitti  başka yok ") çok merak ediyorum üçüncü oğlan olursa onada aynı davranacak mı yoksa davranışları değişecekmi bunlar köylüsü adamlar bayılır çünkü oğlan çocuğuna
tarafından
Ablamin eşinin ailesi köylüsü kayserinin bunalticak derecede ic içe geçmiş bi aile ve akrabalık bağları var hepinizde oyleyse Allah yardimciniz olsun cok yorucu surekli aileler akrabalar gezmeler misafirlik ve ağır ağır yemekler özel hayatın kendine ait bi dünyan olamiyor onlarin icindeysen
tarafından
Ben ıçlerinde değilim beni sokmazlar ben kayserili değilim çünkü ") adetlerimiz farklı falan aslında içlerine girip uyum sağlamaya çalıştım çaba sarf ettim de olmuyor almıyorlar iclerine belkide benimkinin sülalesi böyledir \('-')/
tarafından
Ablm da oyle biz kayserili deiliz zaten gelenek gorenek tamamen farkli ve çok zorlar ben bekarken beni istemislerdi akrabalarina kabul etmedim yapamazdim hayatima fazla mudahale edilmesini ve asiri misafiri sevmem
0 oy
(442 puan) tarafından
Daha iyi bosver....:)
0 oy
tarafından
Kafan rahat olur gelmesinler 
0 oy
tarafından
Millet gelmesin die uğraşır sen gelsin die :)
tarafından
Ama eltime gider gelir ondan dedim eltim de karşı karşıya otryoz
tarafından
Fazla takılmamak gerek bence gelirse keyfi bilir gelip karışsa hergun gelse daha çok canin sıkılır
0 oy
(11,318 puan) tarafından
Sende Allah askına dert mi bulamadın =D
0 oy
(623 puan) tarafından
Bizimki 8 km ötede 6 aylık oldu kızım gelmedi niye dert ediniyon boşver gelmezse gelmesin kız :) oncesinde de gelip gitmezdi kendi halinde ..kayinpederle konusmuyoz oda diğer gorumceme gidiyo degisikler biraz hepsi ayrı alemm
0 oy
(3,919 puan) tarafından
Belki virüs var ondan gelmek istemiyor olablr cnm

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 519 göst.
2 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Rana koncuk (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
10 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,258 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Asabii (431 puan) tarafından soruldu

401,998 soru

12,034,535 cevap

36,262 kullanıcı

...