Bilmem eşimin eski sevgilisinin adı eda ama ben eda ismini seviyorum bana bir garip gelmiyor
Eşimin eski sevgilisinin adı melek mis mesela
Kaç sene çıkmışlar
Benim halamın kızının adı da melek ne yapayım şimdi halamın kızının adını mi değiştireyim ))
Birde çok iyi anlaşıldım halamın kızıyla hep mevzusu geçerdi evde
Bence takma derim
yaa cok haklisin gercekten canim) bende olsam rahatz olurum ister istemez.
mesela gecenlerde bende uniden cok samimi bir arkadaşımla konusrum hamile erkege benziyor demis. demesin mi benim eski erkek arkadasimin ismi ni. bide unide ben eski arkadasim , bu kiz arkadaşım ve onun simdi evli oldugu kocasi dordumuz vakit geçirir dik surekli az buzda degil 3 senemiz gecti. sok oldum dalga geciyior sandim ama ciddi dedi ve hic art niyeti olmadan. bende sakasina kiz o isimdekiler pek iyi olmuyor dedim aaa dogruta bacim diyor hani bende canim koyabilirsin tabi dedim sonucta isim bu ben saka yaptim dedimde. yarin bigun cocugu gormeye gitsekk esim eski arkadasimin isminide biliyor hayatta cocuga adiyla seslenenm ;DD belki esim in aklina gelmicek ama ben rahatsz olurum eminim. ayni isim amcamin torununda var agzima almamak icin cok dikkat ederim. demekki bu konuda tek takintili ben degilmisim
1,494,977 soru
24,423,182 cevap
351,738 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın