0 oy
690 göst.
Aile kategorisinde (137 puan) tarafından
Bebegim 3 aylık annem kızımı cok sert sever sıkı sıkı öper totosuna vurur üzerine cok bağırırak sever gün boyu hep ağladı, hic agzımı acmadım dün geldik aynı şekilde dünde böyleydi daha 2 hafta kalmayı planlyoruz benim düzenim var bebegime gece gündüzü ayırt ettim 9 da yatar sabaha dogru kalkar hic sallamam annem gece sıkı sıkı öptü tekrar öptü mızmızlandı ağladı anneme anne yapma rahat uyusun eve gidince cok ugraşmiym dedim tamam bi daha sevmicem dedi ne alakası var dedim tamam sus ya konusma dedi bende anne ben cocuk degilim bu konuşmalar hic hoşuma gitmyor dedim sus sus cocuk uyusun dedi gitti

13 Cevaplar

0 oy
(7,634 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ananın alınganlıgi üzerinde bence öyle yapsın ki her zman kalabil çocuk orda da düzen oturtursa sende bebekte onlar da rahat eder bunda kötü bir şey yok sonuçta günün her saati yine onlara kalacak . Senden laf duymak zoruna gitmiş ama sende evladını düşünüyorsun bir yerde. Git öp gönlünü al boşver 
(137 puan) tarafından
Aynen canım beni anladğın icin cok sağol buna ihtiyacım vardı gercekten. Kız kardeşim bile tavır yaptı iyilikce söyledigim halde. Ne yalan söyliyim keşke gelmeseydim bile dedim
(7,634 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek . Sende doğru bildiğini yapıyorsun yarın öbür gün evine gidince sen ugrasacaksin madem bebeğin kendi kendine uyuyor bunu bozdurtma valla bütün bir çocukluk çekersin benim kızda 4 ayına kadar öyle uyudu sonra bozuldu şimdi hep emerken uyuyor halbi ki kendi uyusa ne büyük rahatlık benim içinde onun içinde..  
Kardeşini boşver o şimdi anneinin yanında kaldığı için anneci olması normal görmemişin bir çocuğu olmuş moduna sokuyorlar insanı . Keşke gelmeseydim deme sakın orası senin yuvan . Onlar da zamanla alışacak sen dik durursan fikirlerini de onemserler . Boşver al gönlünü annnenin sonra da bebeginle ilgilen :)
(137 puan) tarafından
Tamam canımm çok sagol yorumun icin :)
-Reklam-
+1 oy
(22,072 puan) tarafından
Kusura bakmada cok abartıyonuz madem bebenin düzeni degiscek diye korkuyon niye kaliyon 2 hafta 3 hafta git evinde kal duzenjde bozulmasin
(137 puan) tarafından
Burasıda benim evim. Bebekler neden huysuz önce onu bir araştır 2 3 hafta kalyorum gün icerisinde sevyorlar zaten gece icin konuşyorum. Farkındaysanız
0 oy
(758 puan) tarafından
Maalesef bazen annelerimiz de alınganlık yapabiliyor sen gayet yumuşak söylemişsin 
0 oy
(942 puan) tarafından
Amaaannn sevsin anamız değil mi valla ben veriyorum eline al sev uyut diyorumm sonuçta anam benim canım aanam
(137 puan) tarafından
Benim de canım anam ama uykudan uyanıyor huysuz olucak kii biz daha 2 hafta burdayız ben elime almam bile hep onlarda sadece gece icin öyle soyledim
(58 puan) tarafından
Kaynanan olsa ayni tepkiyi verirmiydin
(137 puan) tarafından
Veriridim cünkü annem kaynanam gibi kaynanam da benden cekinyor hatta :)
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Doğru diyosun ama işte malesef tutamiyolar kendilerini :)
0 oy
tarafından
Bebeği huzursuz ederlerse çocuk uyku ne bilemez huzursuz bi bebek olur kalir başınıza... 

Valla biz doğdu doğali çok hırçin severiz yapimiz bu ama bazı kişiler kabul etmeye bilir bence anlayişli olması gerek bazı anneler çocuklarini öpürtmez bile 
(137 puan) tarafından
Aynen öyle ben 1 2 günlük gelip kalsam yine bişey demezdim ama 2 hafta kalcam gündüz bebegimi hic elime almam sevsinler sıksnlar hatta akşama kadar agladı ctımı ckarmadım ama gece güzel uyku düzeni varken bozulmasndan korkuyorum sadece
0 oy
(58 puan) tarafından
Bizim türk insaninda yeni anne olmuş kişiyi kabullenmeleri zor oluyo bu kaynanan olsun annen olsun ve baskasi farketmez üzerine alınma onlar herzaman en iyisi dogrusunu bildigini zannederler senin cocugunun ustundeki kararlari sorgulama yetkisine sahip sanarlar ama zamanla alisirlar sıkma canını hic.
(137 puan) tarafından
Bak cok iyi dedin annem hep yorumlarımı önemser her konuda ama bebek icin bişey söylesem hic bişey bilmiyormuşm her söyleydigim yanlşmış gibi algılyor. Gercekten cok dogru yere degindiniz
(58 puan) tarafından
İnan tek degilsin bir cok annenin yasadigi sıkıntı bu ilk cocuk annesi olunca heleki
0 oy
(913 puan) tarafından
Aslinda bisey dememissin ama alinmis iste. Benim annem uzakta kayinvalidemde istedigi gibi sever hic soyle yapma demem kırılır alınır diye.
0 oy
tarafından
Off canım hiç sorma bu annelere bişeyler oldu burunlarından kıl aldırmıyorlar en son alınması gereken biz evlatlarıyız ama işte nazları bize geçiyor geçen benim annemde geldi bana fıtık etti beni bende post açmıştım :) 
(137 puan) tarafından
Şimdi okudum postunu ;) valla dibinde iciyordu nerdeyse, yine agzımı acmazdım ama işte ufacık bişey de hemen alındı
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Ben uyku konusunda çok hassasım vaktinde uyuyup uyanacak ama 2 hafta kalmayı planladığıma göre annen uzakta benimki 10 saat uzaklıkta şuan keşke olsada sabaha kadar sevse düzeni evine gidincede yaparsın ikinizdr haksız değilsiniz annen heves ettiği için böyle yapıyo sende sonrasını düşünüyosun dediğin lafta bişey yok aslında ama demekki annenin alınganlığına denk gelmiş 
(137 puan) tarafından
Bizim yolumuz 2 saat canım annemlerde araba var istese bize gelip kalabilir de ama evimde oldugum gibi burda olamicaksam bu kadar kalmamın anlamı yok kızım geceleri huysuz olsa kimse yanımda olup bakmicak o yüzden alınmasi yersizdi bence beni anlaması gerekirdi
0 oy
tarafından
Ben sevmiyorum öyle bebeği dert sevenleri hiç hoşlanmam 
(137 puan) tarafından
Nasıl yani canım anlamadm
tarafından
Sert Bi şekilde sevenleri ben sevmiyorum bende uyarırım şahsen kim olursa olsun
0 oy
(51 puan) tarafından
Bosver canim o da sevdiginden yapiyor kotu niyetle degil. Annem ben orda kalirken bizimkine gece 3 de mama yapiyordu sonra soyletiyordu bizim bebiste agu agu falan diyordu sabaha karsi uyuyorlardi. Simdi eve geldik. Buraz zorlandi ama alisti gece kalkmamaya. Bence kirma onlar da nene olduklarindan dayanamayip kanlari kayniyor. Ben kendi oğlumu nasil seviyorum gorsen kizarsin demek bana. Cunku yanakalri burnu avcumun icinde her dakika :)) sevme seklimiz oyle 
0 oy
(5,567 puan) tarafından
Walla canım kendi bildiğini yap eve gelince sen rezil olcan . Walla ben rezil.oldum bütün düzeni alt üst oldu ama anlayan kim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 287 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Balbalkiz99 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 229 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 406 göst.