0 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde (190 puan) tarafından
Kizlar doymuyorum ne kadar yersem yiyim sofra kalkar kalkmaz acikiyorm gecenn bu yarisi canm pogaca ile muhlama cektm aklimi kaldiracam suan ac gibi dolanio evin icinde esimde sehir disinda ay ben napacam bole daha sekiz haftalik bole ilerisini dusunemiyorm surekli biseylee istiyo canm

9 Cevaplar

+1 oy
(1,042 puan) tarafından

Ben hamile olmadığım halde bu durumdayım bence sizin normal :D

(190 puan) tarafından
Valla cok kötü bi durum mide bulantısı ustune acıkma yesemde bisey anlamiom ama israrla canm biseyler istio :))
-Reklam-
0 oy
(2,009 puan) tarafından

Yaa ayniyiz bende oyle aciktim uyuyamiyorum tost istiyor canim kalkip kim yapcak simdi :)

(190 puan) tarafından
Ayy aynen valla yok anam doymak ne bilmiom aksama kadar elimde bisey agzm bos duuo ve surekli olmadik seyler aseriyom
(2,009 puan) tarafından
Sorma sorma ben de mevsiminde olmayan seylere asyeriyorum :D
(190 puan) tarafından
Valla ya esim o gun dayanamadi dedi kari fren yap kurban olim sekiz haftadasn daha smdi boleysen yandk Allah askina dur gecenn onikidinde borek almaya gonderdiydim adamida
(2,009 puan) tarafından
Seninki iyiymis yaa benimki nerdeee gecenin bi yarisi totosunu kaldirip gidip alcak :) ahahaha benim ablam esim falan da der ikiz mi dogurcan ne cok canin birşeyler istiyo
(190 puan) tarafından
Banada aynisini diolar :))) benimki sıkıyosa gitmesin :)))valla basinin etini yerim bilio
(2,009 puan) tarafından
Aman ya can bogazdan gelir ye yiyebildigin kadar :)) bulanti olmuyo mu sende
(190 puan) tarafından
Coook oluo hele geceleri öldürüyo resmen sende durum ne
(2,009 puan) tarafından
Masallah deee banaa tukur uflee bak :D bende yok bulanti 6 haftalikken bitti ama bel agrisi cok fena
(190 puan) tarafından
Masallah tutututtutu masallah senn hic baslamadan bitms darisi benim basima
0 oy
(93 puan) tarafından

Ahahah bende öyleyim :D

(190 puan) tarafından
Ahhahaha :)))
0 oy
(589 puan) tarafından
Senin erken başlamış .bnm 4 .ayimda başlamıştı..ne görsem canım çekiyordu özellik le adana kebap falan hala da çekiyor gercii
(589 puan) tarafından
24 haftalık canmm
(190 puan) tarafından
Oo sen bitirmissin bnmki daha cok basinda
(589 puan) tarafından
Evet inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ama insan bı yandanda korkuyor ne bilim ..senin ilk hamilelik mi
(190 puan) tarafından
Dorduncu benm canm
(589 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın
0 oy
(1,626 puan) tarafından
Aay sen hamilesinde öyle oluyo sende ben hamile değilim aldım başımı gidiyorm zayıflamaya calscam karnım acikiyo :) göbeğim çok var ya basım belada
tarafından
Bende emzirmiyorum ben midesizim sürekli canım birşey çıekiyor sjsjjsjs
(1,626 puan) tarafından
Aynı ben crazymother
(249 puan) tarafından
Sıkıntıdan yemege sardim valla gece gozumu acamiyorum buzdolabini acip onunde 1 saat bekliyom :)))
tarafından
Hahahahhahaha tartıdan nefret ediyorum :)
(249 puan) tarafından
Dogumdan sonra bi sureligine küsüyoruz zaten biz karilar :))) etliyim butluyum mutluyum hayat felsefeemm ;)))
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Mide bulantin baslamadan ne yersen sana kârdır..
(190 puan) tarafından
Baslamak ne kelime anami ağlatıyor :)))
(7,973 puan) tarafından
Hadi ya kiz nasil canin biseyler istiyo ben 4 ay mide bulantisiyla ugrastim su bile icemezdim
(190 puan) tarafından
Değişik bisey iste :)) hem istio hem bulanıo
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Canim sordun diye söylüyorum yoksa kimseye yeme demem ama yeme yani sonra neden bukadar kilo aldim diye bunalima girersin kilonu düşünmektem bebeginle ilgilenemezsin bence tabi bol bol su ic bastırır biraz
(190 puan) tarafından
Canm kilo bnm umrumda degil tok hissi ile gezek istiyorm artk :)) ole kilo takintisi olan bi insan segl bu dorduncu gebeligm
0 oy
(1,166 puan) tarafından
ya ben hamilelikde   hic asermedim.  oysa.  simdi kizim 6 aylik olacak.  cok sukir. ama bu deli gibi aserenlere hayranim ya.  hic gece canim bir sey cekmedi ya. cok saskinim oysa.
(1,166 puan) tarafından
kiyamam sana.  istesin.  nolacak.  hamilelyinde baska tadi var ya.
(190 puan) tarafından
Aynen ole her hamilelik farklı 12 haftadan sonra duzelirim insallah ya
(1,166 puan) tarafından
ben  14 haftaua kadar hic bir sey yemedim.    ac kaliyordum resmen kilo vermisdim.    midem cok fenaydi. ne yesem geri cikartiyordum.  14 haftadan sora basladim yemeye.   aksamlar uyku bilmezdim bacaklarim cok kotu sismisdi.  agriyordu uyumuyordum.  9 ay o kadar zor  kecdiki bana.
(190 puan) tarafından
Ayvalla o bacak sismesi gece bulantisi bende de var ya canm çıkıyor artk sekznci haftada bu kadar sisiyosa yirmiden sonrasini dusunemiyom
(1,166 puan) tarafından
evet ya.  inan cok zor.    ben  hamile kaldigimi ayak agrimdan bildim. kac gun ayagim agridi.   test yapdim gebe cikdim.  cok  qarip bir duyquydu.   9 ayda hic kecmedi.  sezeryan oldum.  sirt ustu uyumak zorundaydim inan  3gun hastanede kaldimm. uyku yatmadim ayak agrimdan.. zamanla sora kecdi.
0 oy
(1,521 puan) tarafından
10. Haftaya gircem. Yemegi yememle acıkmam arasında sadece 15 yada 20 dakika var. Ama az az sık sık yemeye çalışıyordum. O zaman 5 dakka sonra yemem gerekiyo ayy . Allah im yaa bebisimiz neler yaptiriyo bize. 
(190 puan) tarafından
Ayy valla ayni durumdayz cnm
(1,521 puan) tarafından
Canlari sagolsun bebislerimizin
(190 puan) tarafından
Aynen öyle

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 271 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tunber (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.
2 Ekim 2023 Aile kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 202 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kursunes (82 puan) tarafından soruldu

403,647 soru

12,093,464 cevap

36,388 kullanıcı

...