0 oy
814 göst.
Diğer kategorisinde (4,169 puan) tarafından
Benimki hayata istemez..bende atmam inşaAllah ♡ ama istemez  yani   》 bide kul hakki var haber verin:)

20 Cevaplar

+4 oy
tarafından

En İyi Cevap
Valla, resmen kocalarını sergiye çıkarır gibi resmini atyolar :) acaba hicmi kıskanmyolar hadi birileri fotosuna baktı eşinin kötü niyetli insan çokya aşık oldu aldı fotosunu büyü yaptı kendine aşık etti al hen kendi yuvaları yıkılır hem büyük günah allah korusun bayan nefsi erkek nefsine göre daha kötüdür bir erkeği elde etmek istese anında eder rabbim böyle insanlardan korusun ben hem kıskancm eşimi asla paylasmam asla şimdi diycekler kişi kendinden bilir falan ama alakası yok hayat bu 
(895 puan) tarafından
Yuh yani tmm dogru degildir belki ama resimden asik ettin buyu yaptirdin iyi ozamn kafasina poset takip gezdirsin adami
(2,076 puan) tarafından
Paylaşmazsın saygı gösterilir, olmayan birşeyi olur, yapılır,  gibi anlatılan şeye ben saygı göstermem, cehalet gönüllü bir talihsizliktir
tarafından
Ahh neyse kızlar bu kadar abartmayn olur veya olmaz ben düşüncemi söyledim off burdada herkez birbirni linçliyo  ne bicim bisey anlamadm
(4,169 puan) tarafından
Kiz boşver neler duyuyoruz neler oluyo hayata herkez bi pembe gözlükle bakiyo dünyaya gercekten kaciyolar..
Kadinlarda az deyil
tarafından
Miss bernaa canımsın cok doğru
-Reklam-
+2 oy
(7,116 puan) tarafından
Ne kendimin ne ailemin fotosunu hiç bir yerde paylaşmam. Tercih meselesi tabiki ama doğru bulmuyorum.
+1 oy
(2,097 puan) tarafından
Ne kendimin ne eşimin ne çocuğumun atmam canim :)
(4,169 puan) tarafından
En iyisi zaten o
+1 oy
tarafından
Haberi olsada ben kocamı kiskanirim atmam ki ne oğlumu ne kendimi hiç atmadım:)
(4,169 puan) tarafından
Bende kocami kiskanirim
0 oy
(1,712 puan) tarafından

Biz eksik kalalım :D bırak her kes atsın biz sadece izliyelim buda bizim farkımız olsun :D

(4,169 puan) tarafından
Kizzzz eltilermisiniz
(2,866 puan) tarafından
Evet canım:-)
(4,169 puan) tarafından
Ve veveveve güzel güzel maşaAllah size♡
(2,866 puan) tarafından
Sağol canım:-)
(1,712 puan) tarafından
Sağol kuzu
0 oy
tarafından
Haberi yok hiç foto atmadım ki 
(4,169 puan) tarafından
En iyisi
0 oy
(5,482 puan) tarafından
1 defa gölgeli bi fotoğraf attım ama hiç yüzüm açık atmadım, zaten izin vermez eşim
(4,169 puan) tarafından
Gölgeli resim merak etim:)
(5,482 puan) tarafından
Dış çekimden bi kare atmıştım dur atayım
0 oy
(3,996 puan) tarafından
bir sey demez , sosyal medyada da paylasirim beraber fotomuzu cok
(4,169 puan) tarafından
Bisey demiyosa Problem yok canim
0 oy
(2,866 puan) tarafından

Benimki zaten baştan dedi resim falan attığını gormim dedi orda erkekde vardır sen bilmezsin dedi:D

(4,169 puan) tarafından
Cok hakli
(2,866 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Hiçbir şekilde ne kendimin ne eşimün ne de bebeğimin yüzünü göstererekresim atmadım atmayı da düşünmüyorum atana saygım sonsuz ama google görsellerde kaydoluyor ve silemiyorsunuz kaldırsanızda orda gözüküyor değmez
(4,169 puan) tarafından
Aynen bende öyle oldu burda sildim googlede kaldi sanada atmadim kendi resmimidi degmez y
(1,331 puan) tarafından
Google a mail atarak kaldurtabilirsin google görsellerdeki resmin adresini yollayarak canım ben çok önceden kaldırttım öyle
(4,169 puan) tarafından
3 ay sonra kalkti  ama ben neler cektim cok sinirim bozuldu
(1,331 puan) tarafından
Anlayabilirim gerçekten sinir bozucu bi durum
0 oy
(12,267 puan) tarafından
Bilmiyor silicem kul hakkı değildir ya olmasın 
(4,169 puan) tarafından
Onun resmi onun haberi yok..benim resmimi benden habersizz biri paylaşsa haberim olsun isterdim
(12,267 puan) tarafından
O her haltı yerken Benim de haberim olsun isterdim ama nerede anca arkamdan iş çevirdi
Bir fotoğraf in lafı olmaz bence onların yanında
(4,169 puan) tarafından
Öyle diyosan♡♡
0 oy
(135,885 puan) tarafından
Esimin fotosunj atmadim ben hic 
(4,169 puan) tarafından
Kendinii ben seni hic görmedim
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Kendi resimlerimizi atmam tabiki :) 
0 oy
tarafından
Atmadım atmam da kuzum
0 oy
(535 puan) tarafından
Eşim çok yakışıklı olduğu için atmam
0 oy
tarafından

Kız benim eşim WhatsApp a bile foto koyunca kızar koyma benim fotomu diye. Buraya hayatta koymam:angel:

0 oy
(14,065 puan) tarafından
Eşim burayi bile bilmiyor
0 oy
tarafından
Ben eşime sormadan asla resim atmam şimdiye kadar 3 tane resim attım 3undede haberi vardı 
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Eşimle fotoğrafımızı attım bir kez ama eşimin yüzünü kapattım ona sormadan paylasak istemedim sorsam birşeyde demezdi ama saygısızlık etmek istemedim. Atanlara da saygı duyuyorum herkesin kendi fikri bize birşey demek düşmez açık ve net. 
0 oy
tarafından
Atmadığım ve hayatta atmayacağım için bilmesine gerek yok :) ama uygulamadan ve yorum yazdığımdan haberi var :)

İlgili sorular

+1 oy
37 cevap 793 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,729 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 670 göst.
+1 oy
32 cevap 741 göst.
9 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,035 puan) tarafından soruldu