0 oy
686 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (223 puan) tarafından
Kendimde hata bulmak ıcın insan kafa yorar mı yapıyorum.. Kocamla salı gunu tartıstık.. Bana nankör köpek dedi.. Beddualar etti... Anemi aradı beni sıkayat etti... O gunde berı evde kimse bjrbıryke konusmıyor... Bence benı hatalı buluyor... Cok saçma bir seyden ailemi aradı... Ailesi ile mesafelıyım dıe adam bana zerre acımıyor.. Zoruma gıdıo kızlar.. Ben onun 4 senelik esıyıö.cocugunhn annesıyım. Maddi durum kotu sesim cıkmaz.. 5 10 ti uı biriktirip manava giderim ekmak alacak para olmaz bazen börek yaparım bir sey demem.. Almam giymem gezmem.. Nankor mu oldum şimdi.. Evim ııcıncse huzur yok.. Gidip konussam gururum el vermiyor.. Gercekten ne yapacağımı sasırıdm yoruldum yoruldumm

6 Cevaplar

0 oy
(28,687 puan) tarafından
Hic bisey yapma biraz sakin kal kafani dinle hic bisey yapma bırak
(223 puan) tarafından
Öyle yapıyorum da. Can sıkıcı durumlar ınsanım enerjisini bıtıyorı
(28,687 puan) tarafından
Napcaksin sana ķöpek diyen biriyle konusma bence pişman olmasini bekle bilsin yerini
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden tartıştınız  basit bisey diyorsan sen onun ailesiyle konusmuyirsun diyr acisini cikartiyor senden Allah merhamet versin kalbine
(223 puan) tarafından
Ailesi ile konusuyor um. Ama oyle cok cıvık degilim bne... Kaynanam gıdeırm.. Kaynım ada.. Ama eşim fazla onlara ilgi alaka ıstık.. Asırı.. Ben yapamma bunu..
tarafından
Ailesi dolduruyirdur belki belki bilmiyorum ama kesin o ailesinden etklilenir
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Bende aç köpek ve aza kanaat getirmeyen biri oldum hep 

Ama neredeyse giyecek donum kalmayacak sikmaktan

Nankör olan onlar Allah bildiği gibi yapsın inşallah onları 
(223 puan) tarafından
Aynen oyle.  Bu laf zoruma gitti nankor köpek ne demek ya.  Senı adam eetım. Evim kıra dugun borcu   kimseye yolladım para bul gel demedim..
(2,575 puan) tarafından
Fazla değer verdiğimiz için. Benim eşimde bana nankör dedi bikere. Bende tabi bana neler yaptın neler bende ondan nankorum dedim. Gozumuzde çok büyütüyoruz  çok değer veriyoruz sonuç bu oluyor. Bı ara sorardım yemek nasıl olmuş mutlaka bahane bulurdu hicbirsey bulamazsa canım bunu istemiyor derdi baktım ben sordukca saçma sapan cevaplar veriyor bidaha sormadım. E bugün niye yemeği nasıl olmuş diye sormadın dedi vallahi kusura bakma yersen bu yemezsen mutfak orda yiyeceğini yap dedim sustu bidaha da bahane uyduramadi
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Aman be üfff ne adamlar var diyecem de sebep neydi neyine nankör dedi 
0 oy
tarafından
Kafani dinle sen de bosver eninde soninda esek gibi konusacak alip yemedigin gezip tozmadigin bosa para harcamadigin ona acidigin icin nankor oldun 
(223 puan) tarafından
Hic gelecek gıbı degıl.. Herkes kendi odasında takılıp yasıo.
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Ağzımızla kuş tutsak yine biz hatalayız bosver takma

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 2,636 göst.
+2 oy
23 cevap 1,306 göst.
10 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 347 göst.
6 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgi semiz (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,553 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,904 soru

24,510,329 cevap

358,868 kullanıcı

...