0 oy
979 göst.
Aile kategorisinde (505 puan) tarafından
Kizlar dun esimle bankaya gittik neyse sira geldi esime esim gitti bnde oturup bekliom ilgilenen kadindi kiskanc biriyim normalde zaten esimle konusurken biyandan goz kirpiyo tel numaraniz bu muydu diyo goz kirpiyo guluyo gozune bakio esime guveniyorum tabiki basini egiyor o ole yaptikca en sondada islem bitti neyse goz kirpti bn izliom bunu bni heralde arkada musteri sandi sinirden kalktim tikinmi var isini goz kirpmadanda hallet dedim cama kafani sokarim dedim guvenlik falan geldi neyse boyle boyle dedim siz olsaniz naprsiniz isterse bankaci olsun devlet yeri olsun

26 Cevaplar

+1 oy
(4,695 puan) tarafından
Yersiz bir davranış olmuş eşin nasıl böyle davranmasına izin verebilir bak şimdi canım sen insanları kontrol edemezsin insanlar hürdür sen kocanı kontrol edebilirsin kocan sana aitse tabi ama senin kocan anlamadım ne demek istiyorsun diye bir sert çıksa o kız afallar ve kendine çeki düzen verir sen kendini bu tür şeylerle düşürme 
(505 puan) tarafından
O biliodu sucunu cnm bi kadin olarak izledim anladim esimde bna asla ole davramaz bilio tanio bni nasi biri oldumu sesini cikaramaz hakliysam hakli oldumu biliodu bi erkek olarak oda farketti bn arkada farkettim halde adami rahatca konustrmadi esim karta ilgili soru soramdi kasarlik yapio esim basini egerek sordu o ole yapcak bn sakin mi kalicmm bnada bi erkek bnkaci ole yapsa esimde kalkip agzinin payini verirdi
(4,695 puan) tarafından
Canım eşin izin vermese o kız öyle konuşmazdı.
(505 puan) tarafından
Esimin hemen arkasindaydim camdan izledim hep esim hatta gulmeden sordu o ole yaptikca basini egdi surekli izledim cnm esime guveniyorum esimde suc olsa inuda rezil edeedm orda
(505 puan) tarafından
Esimin hemen arkasindaydim camdan izledim hep esim hatta gulmeden sordu o ole yaptikca basini egdi surekli izledim cnm esime guveniyorum esimde suc olsa inuda rezil edeedm orda virus icin korumalik cam takmislad esimin hareketide konusmasida normaldi firsat vermio orosbu
(4,695 puan) tarafından
Canım eşin başını eğeceğine ne demek istiyorsun anlamadım deseydi ilerleyemezdi karşı taraf
(505 puan) tarafından
Adamin isi var cnm izindiz para cekilmis kartindan halletneye gittik napsn ki o bnm kalkio agzinin payni vercemi biliodu en iyisi basi egik konustu
(4,695 puan) tarafından
Canım eşin izin vermeseydi o konuşmayı sonlandırırdı o kadin zaten rezil olurdu başka bir danışma ile devam ederdi
(505 puan) tarafından
Virus oldugu icin tek calisiodu cnm bska danisma koymamislar isimizde onmliydi para cekilmis izinsiz 1000 tl hesaptn esim zar zor itirazini verdi pislikten
(4,695 puan) tarafından
Ne anlatıyorsun ısrarla ben aynı şeyi söylemeye devam edicem eşin eğer duruşunu tavrını koysaydi bu olay böyle ilerlemezdi
(505 puan) tarafından
Esimw guveniyorum cnm esim kimseye laf edemz sessiz sakin biri adam isini halletmnn pesinde bn rezil ettm onu oldu bitti napsin adam bissuru musteri var bekleyen arkada bulundm yerde tek banka tek calisn var orosbu var die isinimi halletmesin her gitti yere goturur bni orosbu utansn
(4,695 puan) tarafından
Sen yanlış yapıyorsun arkadaşım benimde eşim var bizimde başımıza geliyor ama ben karışmıyorum eşim kendisi hallediyor yanımda bile oldu kadını eşim rezil etti hemde metroda kalabalıkta ben hiç sesimi çıkarmadım gülümsedim geçtim ama kadının düştüğü durumu görmen gerekirdi keşke yanımda olsaydın anlardın
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Şu o...... kelimesini bir bayanın ağzına yakistiramiyorum. Çok alçaltıcı ama onu değil söyleyeni.

(505 puan) tarafından
O utanmio bnmi utanicm derkn cnm az bile o laf
+1 oy
(5,405 puan) tarafından
Ben hiç kendimi düşürüp öyle davranmazdım o istediği kadar baksın  bitti mi hayatım der kocamın elini tutar giderdim o da arkamdan baksın anca bakar zaten :)
(505 puan) tarafından
O utanmio bnmi utancm cnm elinide tuttum ciktim zatn icimde kalirdi yapmasam
+1 oy
(5,924 puan) tarafından
Kız helal olsun sana vlla bnm eşim belki kızardı bna nblm rezıl ettın bnı fln derdi vlla ağzına sağlık ben okdr cesaret edrmzdm:=) 
(505 puan) tarafından
Hele bi kizsaydi bak napiom onu oda disari ciktik orosbu dedi nolck dedi :)
0 oy
(4,857 puan) tarafından

İyi laf sokmussun kız helal sana:devil:

(505 puan) tarafından
Esimde seslenmedi bilio kiskncigmi cnm zaten resmen biyandan goz kirpio biyandan islem yapio kasr
(4,857 puan) tarafından
Belasını istemiş belli ki
(505 puan) tarafından
Daha beter edecktimde
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Ağzına sağlık iyi demişsin koca ariyorsa başka yere gitsin böyle zilliler yuva yıkar 
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Tiki varsa diye aklima geldi açıkçası şahsen ben hiç tepki vermezdim eşin cevap vermemiş zaten afedersinde eşeğin aklina karpuz kabuğu düşürmemek gerekir
(505 puan) tarafından
Pislik bayadr izliom esim oturuo kart islemi falan vardi surekli goz kirpiyo orayi dagitiodum az kalsin esimde orosbu iste dedi kimbilir kimlere bole yapio dedi
(505 puan) tarafından
Tiki yoktu cnm kasarlik yapio gomleginin dugmesini acio biyandan ama yedi lafi
(2,363 puan) tarafından
Canim malesef oluyor öyle seyler bizim şirkete de mini mini etek giymiş uzun sarışın kızları gönderiyorlardi güya ilgi çekip kredi felan verebilmek için allah islah eylesin öylelerini
0 oy
(190 puan) tarafından
Az bile yapmissin kafasini cama vurmadigina sukretsin o kasaaar ben olsam yapstrrdm kafasini o cama bakm bidaha kme goz kirpabilio luuzmsuz insan
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Haahahha ne guldum yaaa iyi yapmissin :D
(505 puan) tarafından
Bankada calisio ona guvenio seni mahfederm dedim
0 oy
(25,217 puan) tarafından
Valla tiki mi var bilmem ama benim göz kırpma tikim var özellikle başım ağrıdığında iki haftadır baya yogunlaştı ödüm kopuyo senin gibi birine denk gelirim diye inan 
(505 puan) tarafından
Bu cilve yapio biyandanda goz kirpio orosbu
(25,217 puan) tarafından
Bilemem o zmn iyi demişsin valla ben çok korkuyom yolda biri yanlış anlıcal diye
tarafından
Ahahhahay kız bari önünde adamlar varken başını ey ters bi kadına denk gelme yanlış anlar :D
0 oy
(14,081 puan) tarafından

Hahahahaa kıskançlık krizi seni delirtmis:D

(505 puan) tarafından
Hamileym bide 35 hafta eve geldim elim ayagim hala titriyor esim allah var camdan izledim kafasi yerde konustu adam kafayi kaldirio goz kirpiyo
0 oy
(7,441 puan) tarafından
One ya mahalle kavgası gibi asla böyle birşey yapmam belki kadının gerçekten tiki var ve ayrıca bankacılar müşterilerine karsi guleryuzlu olmak zorundalar genelde de oyledirler.hAdi diyelim ki kadın öyle birşey yaptı önemli olan kocanın ne tepki verdiği benim için kocama guveniyirsam karşıdakinin ne yaptığının bir önemi yok 
(505 puan) tarafından
Mahalle kavgasi deil cnm resmen goz kirpti bende calisiom guler yuzlu olmak baskadir 4 bes kere goz kirpti kalktim guzelce soktum lafimi bnm yerimde olup izlesen ayni teokiyi verirdn bu guler yuzluluk deildi
(505 puan) tarafından
Mahalle kavgasi deil cnm resmen goz kirpti bende calisiom guler yuzlu olmak baskadir 4 bes kere goz kirpti kalktim guzelce soktum lafimi bnm yerimde olup izlesen ayni teokiyi verirdn bu guler yuzluluk deildi tiki mikide yok laf sokmak icin dedim
0 oy
tarafından
Okurken ben de acaba tiki mi var diye dusundm de o kadin her erkek musteriye boyle göz kirparsa evinin yolunu bulamaz iyi laf sokmussun hak etmis
(505 puan) tarafından
Ciddi diom cnm goz kirpip guluyo o kadar rahatsz oldum ki acaba musteri cekmek icnmi dedim yok orosbu her gordugu erkege ole kesin orosbu
(505 puan) tarafından
Adamina denk gelmenissin kocami tek sandin galiba dedim
tarafından
Ay ne kadar sinir bozucu bi durum ya karsindaki insan evli mi sevgilisi var mi insan tanimadigi birine nasil oyle kur yapabilir ne basit insanlar var ya
0 oy
tarafından
Helal olsun kiz sana heriflerimizi yedirtmeyiz :)
(505 puan) tarafından
Pislik zaten esime guvenim disri ciktik orosbu dedi alan kocaya allah yardm etsin dedi iki boyalanio bagrini actim guzelim saniyo
tarafından
Aynen oyle bnde tutamam kendimi o durumda herif de agzi acik beni izler :) bnm herif de yapmaz hatta bana der cok igrencler iticiler diye
(505 puan) tarafından
Esim orosbu dedi ne beklion dedi bi erkek olarak anladi haklisin dedi
tarafından
Bi keresinde esimle acik ogretim kayidi yaptirmaya gitmistik esime bnm icin kardesinizmi dedi gulerek esimde karim dayince egdi kiz basini onune tabi bn hamileydim oturuyodum oyle duyunca firladim esimin yanina
tarafından
Yaptigi orsplktan baska bisiy degil ztn
0 oy
(5 puan) tarafından
Deli oluyorum şöyle insanlara yaa haketmiş valla. Böyle demek istemiyorum ama öyle şeylere denk geldiğim oluyor ki görüyor yanunda karısı var ama hala cilve yapmaktan geri kalmıyor kimileri. Kendilerini küçük düşürüyorlar 2 dakikalık oynaklıkla arkalarından böyle konuşturuyorlar.sakin kalamam ben de çoğu zaman tepkimi belli ederim o utanmıyorsa kırıtırken ben mi utancam
(505 puan) tarafından
Iyi yaptim cnm her kadin anlar bakinca deilmi arkada musteri sandi bni surtuk guler yuzlulul baska kasarlik baska kimi mahalle kavgasi yapmissin dio bnm yerimde olsa o kisi bklm sakin kalicakmi i utanmio bnmi utanicm dedigniz gibi
(5 puan) tarafından
Katılıyorum güler yüzlülükle kaşarlık arasında fark var.  Neler duyuyoruz görüyoruz bazı şeyler açıklama gerektirmez yeri geldiği zaman tepkini koyacaksın sonuçta
0 oy
(327 puan) tarafından
Eşinizin tepkisi ne oldu merak ediyorum 
0 oy
(1,863 puan) tarafından
O.ruspu ya nasıl sinir oldum iyi yapmışsın dovmedigine sukretsin :D
(505 puan) tarafından
Pislik kndini bnkada calisyom die kimse seslenemez sandi bnka olsun karakol olsun rezim edeeim
(1,863 puan) tarafından
Bankada çalışıyor da noluyo k.aşar her yerde aynı kendini belli ediyo güzel bı dövecen bakalım bı daha yapabiliyo mu pislik
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Guzel laf iyi yapmisin fazlasini bile yapabilirdim 
(6,305 puan) tarafından
Iste sen orda tepki wermesen kendini iyce bi b.k sanacakti serefsizlik kaninda war agzinada s.csan aynisini yarin baskasina yapar
(505 puan) tarafından
Sandirdim oba kendini bi *** arkadaslarna rezil ettm guvenlik bile bilio anliyorm seni dedi disarda
(6,305 puan) tarafından
Ohh iyi yapmisin canim benim icimin yaglari eridi burda
(505 puan) tarafından
Tsk ederm cnm yapmassam icimde kalcakti sahiosz sandi kocami orosbu
(6,305 puan) tarafından
❤❤❤❤❤
0 oy
(37 puan) tarafından
Alnından öpesim geldi ohhh iyi yapmssn 
(505 puan) tarafından
Tsk ederm cnm inan cidden rahatsiz olup niyetini anlamasam guler yuzluluk yapio isi geregi desem yok resmen orosbulk yapti izleyim belki bi kereye mahsus kirpti yanlislik oldu sandim hala devam edio kasar
(37 puan) tarafından
Bu ne şeylk ya bn eşime bile sırnaşrkn kendmi tuhaf hissediom
(505 puan) tarafından
Iki dakka gordugu adama bide orosbu iste
0 oy
(25 puan) tarafından
Bunu biz görüyoruz peki ya görüp bilmediklerimiz?????? Offff
(505 puan) tarafından
Pislikler oldugu surece cnm
(25 puan) tarafından
Bizde parkta yürüyoduk eşime bakarak iki kız esmerim biçim diye şarkı söyledi bağırarak dalak deyip gitmiştim hamile ve karşımdaki kızlar çingene sinirden kendimi yedim
(505 puan) tarafından
Kendilerni *** saniolar iyce kucuk dusuolar erkek devir deisti simdi kizlar erkekelre yavsio
(25 puan) tarafından
Vallah hatırladım yine moralim bozuldu ama niyeyse eşimde hiç güvenilir gelmiyor bana
(505 puan) tarafından
Insanin morali bozuluo cnm sukur bn guveniom esime adamain sucu yok kasarlik yapio agizda maske yok susum bozulacak die

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 322 göst.
4 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Hamzammm (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
23 Mart 2024 Aile kategorisinde Fatmabcoskun (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 298 göst.
23 Haziran 2022 Aile kategorisinde Syma (757 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 281 göst.