Herseye yuvamiz ve esimizin hatri için katlanıyoruz. Kimse kusursuz değil insanin hatalari oluyor onemli olan o hatalardan ders çıkarmak,misal bu gun ben sana afedersin sovdum diyelim, sende bana sovebilirsin, dusunup ya bu utanmiyor bana sovuyor bende buna karsilik versem bundan farkim olmaz diyerek bana karşı sessiz kalirsin bu demek olmuyor, cevap vermeemen bana gücünun yetmeyecegi anlamina gelmez sen kendine yakışanı yapip, seviyeme inmedin ben senin o hareketinden dolayi ezildim. Cevap versen okadar zoruma gitmez ama karsilik vermemen hem zoruma gider, hemde sana ettim saygisizligin mahcubiyetini yaşarım. açık oldugun icinde tesekku ederim. Bakima gelince, öncelikle bunu kendin icin istemelisin, bu gun esim icin yaparim dersin yarina yine sen sen olursun devami gelmez, kendini değiştirebilirsin onceligin kendin icin sonrasi esin için. Gebe kiyafetine gerek yok simdi ki gomlek trikolar hep salaş kendine gucun yettigi zamanlarda birer birer al, en pahalisi 30 tl. Haftada bir muhakkak kas biyigini al ben bir haftayi gecince kendimi taniyamiyorum. Vucud temizligini hic bir zaman aksatma, işini aksat onu aksatma. Erkeklerin en nefret ettigi sey kadinlarin killi olmasi, makyaj sevmiyosun eşin için gelecegine yakin hemen hafif birseyler sür kokular sür. Guzel gecelikler alabilecegin zaman al ve giyin erkekler buna cok onem verir kendisini değerli gördüğünü hissettir. Esim bana cok düşkündür bu duskunlugunden faydalanip kendimi saalmam sacma olur, bir gun mazaret soylesem 2. 3.ye bana deger vermiyorsun der. Bazan buyuk yaz temizligi yaptigim zamanlar gundelik temizlik yaptigim kiyafetler olur uzerimde bune hal diye söylenir . Aksama kadar salaşim esimin gelmesine yarim saat kala uzerimi giyinir oyle kapiyi acarim. Bunlarda da buyuk etken var tabii. Icinden gelemsi cok guzel birsey.