Ablamla eniştem 4 yıllık Nişancılık sürecinden sonra evlendiler. Yaşım küçük olduğu için ve abim de olmadığı için bi abi gibi gördüm eniştemi başından beri. Ta ki beni taciz edene kadar. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım başta , dokunmalar, yaklaşmaya çalışmalar . Yanıma sokulmayacak çalışmalar. Yaklaşık 7 yıl sürdü bu
Korktum çok uzak durdum , şehir dışına yazdım üniversiteye gittim.
Sonra beni aramaya başladı keşke senle evlenseydim diye. Ama ablama birsey diyemedim yine. Bi gün ablam beni aradı ağlıyordu. Eniştemin kendisini aldattığını, eğer boşanırsa da öldüreceğini falan söylemiş. Boğazına bıçak dayamış. Ablam öğtendi ki defalarca yaşamış bu aldatılmayı. Bende o an herseyi anlattım bana ne dediyse , ne yapmaya çalıştıysa yeni doğum yapmıştı sütü kesildi. En çok da bana yaklaşmaya çalışması ağır gelmiş.
Uzun süre ayrı yaşadılar boşamadı ablamı. 6 yış geçti üstünden bu şekilde ayrı ve yakın zamanda boşandılar.
Bu bende çok büyük travma etkisi yaptı , eşim devamlı beni aldatacak, dövecek sanıyorum. Rüyalarıma giriyor. Birsey yokken ağlamaya başlıyorum. Eşime bunları ayrıntılı anlatamadım. Yıllar geçti üstünden ama hala psikolojim bozuk..