Alismisim cogu zaman isteklerimin yerine getirilmesine . Simdi de evlendim esim istedigimi yapmayinca cok sinirleniyorum agliyorum . Illa bisey istedimmi o olucak . Aklimla vazgecirsem bile kendimi kalbim vazgecmiyor cok takintili oldum . Suan istediklerimi almiyor diye cok sinirliyim sabah tartistik ağladım hala da ağlıyorum kendiside cikti disari arkadasiyla cay icmeye sinirime engel olamıyorum
Fazla şımartmamak lazım insanları bence. Sonra böyle "evli barklı kocaman kadınım, yetişkin insanım" demeden, bir isteği olmayınca oturup saatlerce ağlıyorlar. Çünkü dünya kendi isteklerinden ibaret
O bendede var. Benim emekli maaşı mida o çekiyor. Herşeyimiz bir ama ben alalim dedimi biraz sürtüyor. Buda beni sinir ediyor.
Ben de almayınca değil dedigimi dinlemeyince krizlere giriyorum hiç doğru bir şey değil ama...
Her yer yerli yerince olacak dağınık görünce depresyona giriyorum resmen birde şampuan kokusuna güzel korucak buram buram
Kimsenin bardagiyla kasigiyla yiyemem esim bile olsa bide klozet kapagi hep kapali kalmali acik olunca sinirlerim zipliyo
Çocuk gibisin valla
1,487,935 soru
24,322,949 cevap
345,382 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın