0 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kocaniz hep dışarda gezmelerde olsa ve gece 12  veya 1 gibi gelse ne yapardiniz. Mesela  saat 14.30 da gitti arkadaşıyla yeni geldi üzerini değişti  gitti bire kadar gelmez .ne yapardınız?

26 Cevaplar

0 oy
(17,387 puan) tarafından
Kapıyı kilitler eve almazdım. 
-Reklam-
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Esimi eve almam ben oyle yapsa .ise gider sonrada eve.
0 oy
(3,743 puan) tarafından
Açık açık konuşurdum sen beni bırakıp sürekli böyle gezmelere gidiyorsan bende bidaha bu eve gelmem deyip rest çekerdim
0 oy
(922 puan) tarafından
Kapının önünde yatsın madem o saattn sonra
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Eve almazdım yok artık yani
0 oy
tarafından
İlk başta göndermem ben alışmasın

Erkekler bi şeyi alışkanlık haline çabuk bırakıolar
0 oy
(699 puan) tarafından
Ben eve almam hayırdır yani ne oluyor gece de kilitle kapını yat. Sabaha kadar su soğukta aklı başına gelsin bisey derse de uyumuşum de geç 
0 oy
(57 puan) tarafından
İzin vermem tabi nereye gıdıyo otursun oturduğu yere benımle cocuklarıyla ilgilensin cıkar bi saat ıkı saat oturup hava alıp gelsin gece saat bır ne demek heleki bunu sık sık yapsın vallahi kapı acmam isterse kırsın acmam da bı daha konuşmamda akıllanana kadr 
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Önce güzelce konusur uyarır tekrar yaparsa eve almam 
0 oy
(29,266 puan) tarafından

Kıyamet kopar gelmem öyle seye

0 oy
tarafından
Arkasından bidaha gelme demem yeterli olur gelince de yüzüne bakmam umursamam yani 
0 oy
tarafından
Eve almam balkondan aşağı kafasına soğuk su dökerim kovayla donsun kapıda 
0 oy
(410 puan) tarafından
Oooo wallah cok kotu kavga ederdim o ne oyle evli adamin ne isi var derdim o saate otur benle zamn gecir derdim
0 oy
tarafından
Kapıyı kilitler eve alamazdım tabiki 

Al karşına konuş yani 
0 oy
(471 puan) tarafından
Yapiyodu boşadim katlanamam
0 oy
(228 puan) tarafından
2 sene boyunca yasadjm cok hemde birakip gidip baska yerlerde kaldgi bile oldu cok savastim siddette gordum kavga gurultu. En son ailemin evine gttm 1 ay orda klddim akillandi biraz ama biraz iste . Biri arasada hemn dieari gtsem bahane bukuor surekli bakalim artik
0 oy
(823 puan) tarafından

Eve almazdım nerde yatıyorsa yatsın. Ama almazdım. Şimdi dışarı çıkma durumu oldu mu bi korku veriyorum. Işten 9 da çıkıyor genelde 10.30 da hemen olur evde :D

0 oy
(2,009 puan) tarafından
Ben aynisini yasadim esim arkadaslariyla bilardo okey oyniycaz su saatte gelirim dedi ramazan ayiydi bekledim gelmio telede cevap vrrmio almadm eve ozur diledi yalvardi oyle aldim is dışında hic biyere cikmaz hep evde
0 oy
(2,703 puan) tarafından
Evi başina yikarim bolece gelecek bi evi olmaz 

Istetigi kadar disarda kala bilir 
0 oy
(3,699 puan) tarafından
Eşim yoksa yemek yoksa sohbet yoksa muhabbet mutluluk yoksa benim anlamım ne orda olmamım hizmetçi lik mi yoksa otel gibi yemeği ye duşa gir üstünu değiş gibi yatmadan yatmaya gelmek mi diye düşünürdüm 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 943 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,479 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
82 cevap 2,150 göst.
29 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,052 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde 2prensannesi1 (2,524 puan) tarafından soruldu

410,582 soru

12,351,908 cevap

40,618 kullanıcı

Kategoriler

...