Kızlar bir hafta oldu kaynanam kaynım biz beraber yaşıyoruz bugün kaynanam canınız istemesin et yemeği yapmış ben de pilav yaptım çocuğu uyutuyodum uyumadı neyse yemeğe oturduk çocuk kustu ben bez getirmeye gidince eşim benim karı yemek yapmayı bilmiyo dedi ben de duydum mutfaktan yine neyi bilmiyormuşum ben dedim yemek yapmayı dedi ben de pilav tuzsuz sandım ne tuzu mu unutmuşum dedim yok dedi ötekine bak ee onu annem yaptı zaten dedim işte ondan diyom ben de ye bi anlarsın sen yemek yapmayı bilmiyon dedi öyle mi denir dedim annesi de dur bi annesini övsün dedi ben de övsün zaten ona bişey demiyorum ama yemek güzelse annecim ellerine sağlık çok güzel olmuş yemek denir. Birini yererek diğeri övülmez dedim sonra eşim dalga geçmeye devam etti ağla hadi ağla ağla falan dedi ben de sinirlendim o zaman abini överken ben de seni yerem sen iş bulamadın beceremedin evi geçindiremedin abin iş buldu abim iyi diyem o zaman dedim sonra ben sinirli oldum bu kadar sinir iyi değilmiş ben sinirliymişim hep sert çıkıyomuşum bilmem neymiş.