Kızlar kaynanam kayinbabam görümcem geldi bilen bilir neyse guya cumadan hepsi gidecekti bnde dedim cuma dan gidince kendi annemleri cagririm hafta sonu kalirlar memlekete gtmeyiz onlar gelirler esim dedi şimdi cagrma misafr wn güzel sekilde agirlayalim vs. Ki ailesi gelecek die etten çikolata bisküvi ne ararsan aldi zaten neyse tamam. Dedim bnde dunde öğrendim kayinbaba gidecekmis görümce kaynana kalacakmis daha sinir oldul zaten hastayim nezle grip olmuşum bebegimdr hasta bekliyorlar ben yemegi yapayim ben kahvaltı hazırlayayım guya lafta bana bakmaya geldiler kim kime bakio belli değil yatsan yatamiosun gidip te koronayim demeyi bile düşündüm bu sefer bakma amacli gene gitmezler bunlar kaynana gene yapmaya calisio bi isin ucundan azda olsa uyandığımdan kalkıo ki kalkması lazım zaten görümce hic bir bkk yapmaz anca tabletle oynasa lise 1 bu arada görümce dun zaten anasiyla kavga etti resmen kadini dövdü kimsede esim olsun kayinbabam olsun srn necisin annene nie boyle yapiosunndemiolar