0 oy
1,043 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (191 puan) tarafından
Bu sabah eşimin telini şarja takma için aldım ve WhatsApp da okuduğum mesajlar beni şok etti tepkisiz kaldim napacagimi bilmiyorum hemen mesajlari kendime.gonderdim açık açık soylicem kusura bakmayın iki kıza seks mesajları buluşma gibi eşimden hiç beklemedigim bir şey mesajlar var şöyle çirkin bir şey yapıp yapmadığını nasıl anlaya bilirim deli olacam fikir verin kızlar lütfen napmam lazım 

32 Cevaplar

0 oy
(2,242 puan) tarafından
onun telefonundan baskasi mesaj atamayacagina gore neyin kanitini istiyon apacik belli :( yinede WhatsApp web yukleyebilirsin 
-Reklam-
0 oy
(39 puan) tarafından
Affetmeye yer arıyorsun sende 
(191 puan) tarafından
Asla affet miyecem ben onun için 1 sene ailesiyle bile yaşamayı kabul ettim
0 oy
(505 puan) tarafından
Bn olsam ise gitmeden sicardim agzina
0 oy
(130,110 puan) tarafından
Kiz mesaj var mis acikca belli ama sorsan klasik erkek yalini tlf arkadasimdaydi diycek 
0 oy
(174 puan) tarafından
Böyle mesajlaşıp silmeyecek kadar ***** bir insan mı eşin. Sevmese bile insan eşine olan saygısından siler ama Allah adamın karşısına çıkarıyor birşeyler bahane oluyor unutuyor işte
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Hâlâ o sonunda ki soru ekini nasıl koyuyorsun anlamış değilim
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Face olsa şifreyi vermistim ayaklarına yatiyolar ama. Vatsabda olunca ne diycekler merak ediyom açıkçası. 
0 oy
(22,186 puan) tarafından
Apaçık belli bariz 
0 oy
tarafından
Ekran goruntusy aldysan at bir 
(191 puan) tarafından
Almaz olur muyum aldım tabi
(191 puan) tarafından
Akşam geldiğinde yüzün carpacam
0 oy
(830 puan) tarafından
Valla ben şimdiye ağzına s.çmıştım eşyaları toparlayıp giderdim heralde hiç affetmem aldatilmayi.
0 oy
(42 puan) tarafından
Büyük bir papara çıkaracaksın alttan alırsan, affedici olursan, duygusal yaklaşırsan ehhh der.. Korkacak tekrar etmeyecek yoksa yüzgöz olursunuz. 
0 oy
(819 puan) tarafından
Sen daha neyini anlayacaksın ki. Şaka mısın gerçekten. Esin kızlarla münasebetsiz konuşmuş. Asla kınamıyorum ama ben olsam o evi tersine çevirirdim ne bo k yediğini herkese söylerdim. Rezil eder bi güzel boşardım. Bakalım ebesinin şeyini görüyor mu. Eğer aklın ve gururun varsa şüpheli durmak yerine git s  ı  ç ağzına 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,113 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Tililotililo (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 858 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde mustafaalinim (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,040 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,332 göst.