+1 oy
1,058 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar komşum kargomu çalmıştı kargocu ve polisler sağolsun bulmuştu bebeğime alışveriş yapmıştım evini satılığa çıkardı kızı ve damadı geldi az önce çiçek yaptırmışlar evime almadım zararinizi karsilayalim dediler annesi 48yasindaymis mahkemelerde ugrasmaylim rica ediyoruz dediler eşim yok ona sormadan bı iş yapmam dedim müsait olunca oturup konuşalım dediler çiçeği de kapı önündeki çöp kutusuna attım eşimde boşver gericekelim demişti ama mahkeme 07.01.2021 de o zamana kadar pisman olup kaygı çeksin birdaha böle birşeye kalkışmasın istiyorum 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

image

eski postum 
-Reklam-
+1 oy
(2,319 puan) tarafından
Sevgi postu hırtlatmışlar şimdi bi ton bildirim gelecek. Boşver gel yardım et bana psikolojim bozuldu son postumu oku :(((
tarafından
Ne oldu sana
0 oy
tarafından
Bencede hemen yumuşayıp şikayetini geri çekme beklesin mahkeme gününe kadar bakalım ne yapacak 48 yaşta hiç yaşlı falan değil neyseki kısasa kısas yokta hırsızlık ettiği elini kesip atmıyor devlet buna şükür edip otursun evinde 
tarafından
İnkar etmemiş sonuçta onun evinden çıkmış bende 32yasindayim çok büyük değil dedim eşim yok konuşamam dedim bide bozuldulr baya aynı senin dedigin gibi yapcam canm
tarafından
Hırsızlık basit bir şey değil ben olsam bende hemen alttan almazdım canım ne yalan soyleyim dahada kimseye güvenmezdim millet bir hoş olmuş
tarafından
Öle canm devir çok değişmiş çok haklısın aslında
0 oy
tarafından
Ben olsam geri çekmek el kadar bebeğin rizkina göz dikmeyi biliyorsa cezasni çeksin kaç yaşında olması beni ilgilendirmez 
tarafından
Öle canm da eşim ne der bakıcam
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Sikayetini cekme biraz burnu surtsun  bidada yapmaya cesaret edemesin  
tarafından
Anen cnm bende öle düşündüm
0 oy
tarafından
Nasıl bulundu noldu onu yazmamissin kız çok merak ediyodum
tarafından
Postumda var cnm resimde atmıştım  polisler kamereya bakınca zaten kapı önü belli oluyordu almış
0 oy
tarafından
Oha ya ne pis insanlar var nasil caldi cnm eline teslim etmedimi kargocu
tarafından
Kapıda benm diyip alıyor cnm
0 oy
tarafından
Ben olsam affederdim affetmek büyüklüktür. Zaten Rabbim hesabını sorar 
tarafından
Öle canm sağol
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Çok değişik bi olay he
tarafından
Neyi değişik??
(5,371 puan) tarafından
Yani kargoyu kapıdan çaldı dimi yanlş mı anladım değişk bi olay
tarafından
Kargocu dan kapıda kendi aliyor kime diyo oda sevgi hanım diyince benim alayım demiş baktım gelmiyo gelmiyo kaç gün geçti kargoya gittim orayı aradık sonra dağıtımcı çocuk geldi ben verdim kapıda abla size dedi Allah'tan kamera vardı karşıdaki dükkanın bizim bina girişini gören de geldi buldular öle işte
(5,371 puan) tarafından
Hee şimdi anladım yanlş anlamşm canm
tarafından
Önemli değil kuzum sağol
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Aynen sakın affetme boyleleri iyiliği haketmiyo yaptiği ayip 
tarafından
Öle canm haklısın
0 oy
(135,933 puan) tarafından
48 yasindaki kadin napcakmisda bebegin giyimlerini calmis yaa
tarafından
Sevda Bir hafta önce kendime geldi sağlık ocağından geliyordum onlrda kapı önünde oturuyorlardı ben arabayı park ettim binaya gircektim onlar napion yerleştinmi falan demeye başladı binadaki bazı byanlar oturuyorlar konuşurken kargocu geldi aaa ne aldin falan diye baktık ettik bende lcw dan kendime eşortman pijama falan aldım alt olarak doğum yaptım olmuyorlar dedim konuştuk ettik ayak üstü yukarı çıktım bir hafta sonrada bu olay başıma geldi karakolda ben bebek kıyafeti olduğunu bilmiyordum demis
tarafından
Dur bak resim vardı atayım buraya
Uzak dur bacim bunu yapan daha neler neler yapar az surundur oyle bi cicekle olcak seymi bu bebek giyimi oldugunu bilmiyom ne demek alinirmi baskasinin paketi gicik oldugum sey
tarafından
Aynen öle cnm zoruma gitti ya
0 oy
(505 puan) tarafından
Bn olsam affetmem obu calan yarin birgun daha neyi calardi 
tarafından
Haklısın kuzum orasida var
(505 puan) tarafından
Icinde var hirsizlik olelerinin birak rezil olsn cekme sikayetini tvlerde goruoz tasininca baska kmsenin canini acitmasin
tarafından
Haklısın kuzum orasida var çok sağol yorumun için
(505 puan) tarafından
Rica cnm
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Geri cekme  bence davani hirsizlik bu sonucta bugun onu calan yarin kim bilir ne calar. Burda kargocularinda hatasi cok ya kapiya koyup gidiyolar kimsenin kimlik baktigi yok
(2,586 puan) tarafından
Ona bile dava acsan kazanirsin yani gerek yok tabide belki daha onemli bisey var icinde kimisi altin falan aliyo netten tehlikeli
tarafından
Kiz telefon almış onuda başkasına vermiş aynı kargocu polis diyor asıl sen akillanmican falan dedi ah cnm ahh  ben aslında o kadar cesaretli değilim dir de bebek kıyafeti ve gidip alamadığım su günlerde deli oldum
(2,586 puan) tarafından
Adami şikayet etseydin  kargo firmasina sorumsuzluk bir degil iki degil
tarafından
Aynen cnm ettim ikisinden de şikayetçiyim dedim
(2,586 puan) tarafından
Iyi yaptin canm
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Senin olay baya aklıma takılmıltı canım gecen babamlara da anlattım da o ne niçim komşu öyle diyorlar çiçek falan iyi güzrlde yami resmen çalmış kendine kıyafet aldıgını düşünmüş bide allahından bulsun lohusa bi kadını ve el kadar bebeye kargo arattı terbiyesiz kadın yasıda gençmiş affetme bence de bir daha yapmaya cesaret edemesin terbiyesiz hadi o aldı kimse yok muydu etrafta onun aldıgını gören 
(1,331 puan) tarafından
Ne değişik insanlar var canım ya nasıl tamak ediyo valla tam karaktersiz desene eşin ne dedi canım konusabildin mi
tarafından
Dün geldi cnm eve 5gibi  Azerbaycan a gidiolar gönüllü olarak da çorap iç çamaşırı falan swit kışlık biseyler almaya gitti kendine bir kaç güne haber gelir soledim ben hatta kargocu gelip anlattı özür diledi falan eşim allahindan bulsun kadın demekki düşkün durumu yok dedi ama karakola kadının ifadesi sorcak hem kamera kaydına bakcakti gitti ordan gelince surat kırk kat kadın yeleği ne sarmış bide hiç iyi niyetli değil Rabb'im beterinden korusun dedi
(1,331 puan) tarafından
Ayy allahından bulsun yaa inanamıyorum aç gözlü yeleğe sarmış saklamış resmen tövbe yarabbim allah akıl verirlen bunlar napıyodu acaba gitsin bi an önce ordan ben bile sinir oldım burda valla çocuklarına deseydin onlara yapılsa hoş karşılarlar mıymış acaba sana bulaşmasınlar da mahkemr olsun bakalım ne olacak
tarafından
Kız öle ahım şahım biseyde  markada değil ha LCW ürünü
(1,331 puan) tarafından
Benim annem basgardiyan emeklisi hırsızları az çok biliyor o söylerdi kalem bile alsalar onlar için büyük bir şey haz alıyorlar bundan diye bu kadında böyle demekki hayır bebek kıyafeti olduhunu bilmiyodum demesine de kızayım mı güleyim mi vallahi inşallah gider baska yere
0 oy
tarafından
Benzeri geldi benim başıma biz tabi şikayetçi olmadık kendi getirdi kutuyu ailenin psikolojik rahatsızlığı vardı büyütmedik biz ama sadece selam verdik bazen vermedikte bidahada yapmadılar öyle bir şey 
tarafından
Hadi ya çok üzülüyor insan vallahi özel birşey almaya vallahi gelmiycek mahrumiyet yok
tarafından
Bide kolinğn üzerinde benim adım vardı 350 civarında plates s et ti vsrdı içinde hepsinden ikişer tane biri teyzemin diğeride benimdi kargo şirketi aradı alan olmaz siz kapıya bırakın dedin 5 dakika sonra eşim eve gitti aldın mı koliyi dedim yok koli kapıda dedi bende şaka falan yapıyor zannettim tabi ben gider gitmez çöpe yönetici katındaki herkese sordum yan dairedeki kişi karşın evden çıktı onlara sor istersen diye çok ısrar etti neyse artık ümidimi kestim akşam kapı çaldı eşime senin adın üzerinde yazıyordu çöpe atmışlar biz bulduk aldık dediler tabi kapıda dahada abarttı olayı alan kişi şimdi kapıda kamera var biri yaklaşsın kapıya otomatik ekran açılıyor
tarafından
Yaaaa ne insanlar ve vallahi hayretler içinde okudum geçmiş olsun canım sanada
tarafından
Sizede geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsınız
tarafından
Aminnn tatlım aminn
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Ne insanlar varya
0 oy
tarafından
Bence çek abla büyüklük sende kalsın tekrarlanırsa eğer o zaman affetme 
(3,270 puan) tarafından
Ne gıcığı kız ahaha :D
tarafından
Verdim cevap verdi askm olsun eski yeni sağol ❤️❤️❤️dava acmadik zaten de kapu davası kargo ile arasında benimle degil
tarafından
Vii :D utandım teşekkür ederim abla cevap verdiğin için
tarafından
Ne demek kuşum öpüyorum seni ❤️
tarafından
Gocaman galp ❤️❤️
0 oy
ulan bu post seninmiydii 
tarafından
Yes askm benim di
noldu simdi
tarafından
Kamu davası askm zaten ben değil kargo şirketi açtı bide eski bir çok doyasi varmış ceza alır dediler
0 oy
tarafından
Yaptığı hırsızlık bugün bunu çalan ileride neler çalar o yüzden buna bir daha cesaret edemesin davayı geri çekme 
tarafından
1 yıl önceye ait abla
tarafından
Kız sonuç ne oldu acaba
tarafından
Kadınlar cidden çok meraklı :D bende niye yok konuyu unuttum gitti şuan sorguladım
tarafından
Askm ben dava açamıyorum zaten kargo şirketi açmış ben sadece ifade verdim ürünü koruma teminatı kargoda ya o kargo şahıs olarak kadına dava açtı
0 oy
(402 puan) tarafından
Olayın öncesini bilmiyorum nasıl çalmıştı yani çaldığına emin misin? Bi de adam yaralayanlardan bile mahkemede bir sonuç alamıyorsun.bundan hiç alamazsın boşuna sen de uğraştığınla kalırsın bence.
tarafından
Post eski bacım
tarafından
Canım içi baya iyi ldu bu kisinki olay ben vermesemde zaten kargo verdi olay benimle alkali ama koruma garentisi kargoya ait ya kargo şirketi veriyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 223 göst.
0 oy
47 cevap 1,848 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,777 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 358 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 864 göst.
24 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Belinay esila (34 puan) tarafından soruldu

412,627 soru

12,422,671 cevap

45,301 kullanıcı

Kategoriler

...