0 oy
703 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar neden dur bilmiyorum bitane oğlum var 2 yaşında ve sanki hiç çocuğum yok gibi çocuk istiyorum hatta bazı şeyleri ona yoruyorum falan olmadığını bile bile sanki var bisy gibi hissediyorum önceden aman ne stres yapacam ne zaman olursa olsun diyorum kız erkek hiç farketmez diyodum şimdi hiç öyle değil sürekli dua ediyorum surekli Rabbime sağlıklı hayırlı bı evlat ver rabbim bı kızım olsun diyorum günaha giriyomuyum bilmiyorum ama çok istiyorum yanlış dua ederim çocuğumda bisy çıkar diyede çok korkuyorum bilmiyorum nie birden böyle oldu iki gündür bı tuhafim salı günü spirali cikarttirmaya gebelik için kaymış dedi doktor adetimde çok az oldu kendi kendime hamile olabilir miyim diyorum goguslerim falan agriyo ateş basiyo biliyorum ki adet olmadığım için ama hala sanki hamileyim onun belirtisi gibi geliyor ama öyle değil tabiki biliyorum ay çok kötü hissediyorum kendimi ya eşimde kiziyo bana gene ilkindeki gibi stres yapma olmuyor ozman diyo  nasıl geçecek bu 3 ay bilmiyorum  ozaman folik asit kullan sonra yap dedi doktor of çok sıkıntılı hissediyorum kendimi :'(

4 Cevaplar

0 oy
(20,213 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hayırlisıni dile canim her zaman olur insallah
tarafından
Hep öyle yaptim canım hep Allah'tan istedim rabbim bana hep verdi her şuanda boş cevirmedi beni hiç yanlız bırakmadı binlerce kez hamd olsun gene biliyorum beni hiç yanlız birakmicak çünkü her duamı duydu verdi bunuda verir isallah herşeyi yararan rabbim ondan başka gidecek kapımız yok
(20,213 puan) tarafından
Ah kurban olduğum Rabbim duymazmi hic yeterki el acalim yeterki kalbten isteyelim gönlüne gore versin insallah
-Reklam-
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Kafani yorma bence akışına bırak ALLAH sadece geciktiriyor herseyin hayirlisi de yoluna bak vardir elbet RABBİM 'in bir bildiği 
0 oy
(73 puan) tarafından
Canim 3 yaşında bir kziim 2 aylık bir kızım var 40 içinde sürekli içimden bı oğlum olsun adak kesicem gibi düşünceler geçti aynı senin gibi düşünüyordum   birden geçti sonra o düşüncem ve şuan hamile miyim diye tereddütlerim var 
tarafından
Bu his beni yedi  bitirdi ay nie birden böyle oldum bilmiyorum küçük çocuğu bebeği çok özledim oyuzden çocukları çok seviyorum bebekken çok mutluyum ama bugüne bide oğlum var onla ikisini idare edebilir miyim diye çok düşündüm nasıl olacak napacan diye kizanda çok oldu biraz büyüsün diyolardir ama ben istiyorum hamile halimi bile çok ozledim en sağlam olduğum halim yani arıyorum i gunlerimi
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Cümle içerisinde kullandığın o "Hiç" çocuğu olmayanlar napsın? Haline şükret çocuğuna sarıl 
tarafından
Benim söylemek istediğimde bı alakası yok söylediğinin ben içimdeki hissi anlatıyorum Allah olmayanlara da versin tabiki ama konumuz o değil

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 211 göst.
20 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 191 göst.
20 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
13 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi-beyaz (2,230 puan) tarafından soruldu

403,969 soru

12,101,592 cevap

36,416 kullanıcı

...