Kızlar neden dur bilmiyorum bitane oğlum var 2 yaşında ve sanki hiç çocuğum yok gibi çocuk istiyorum hatta bazı şeyleri ona yoruyorum falan olmadığını bile bile sanki var bisy gibi hissediyorum önceden aman ne stres yapacam ne zaman olursa olsun diyorum kız erkek hiç farketmez diyodum şimdi hiç öyle değil sürekli dua ediyorum surekli Rabbime sağlıklı hayırlı bı evlat ver rabbim bı kızım olsun diyorum günaha giriyomuyum bilmiyorum ama çok istiyorum yanlış dua ederim çocuğumda bisy çıkar diyede çok korkuyorum bilmiyorum nie birden böyle oldu iki gündür bı tuhafim salı günü spirali cikarttirmaya gebelik için kaymış dedi doktor adetimde çok az oldu kendi kendime hamile olabilir miyim diyorum goguslerim falan agriyo ateş basiyo biliyorum ki adet olmadığım için ama hala sanki hamileyim onun belirtisi gibi geliyor ama öyle değil tabiki biliyorum ay çok kötü hissediyorum kendimi ya eşimde kiziyo bana gene ilkindeki gibi stres yapma olmuyor ozman diyo nasıl geçecek bu 3 ay bilmiyorum ozaman folik asit kullan sonra yap dedi doktor of çok sıkıntılı hissediyorum kendimi
1,490,459 soru
24,358,818 cevap
346,922 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın