Klima servisinin çağrı merkezinde çalışıyordum esimin ablası orda müdür du aşırı samimiydik eşimde ben işe girmeden önce orda calsyrmus servis de o çıkmış ben girmişim neyse biz ablasıyla baya samimiyiz bir gün asya katta müşterilerin memnuytini öğrenmek adına servis gönderdiğimiz musterileri arıyoruz çıktı geldi bu altında spor bir arabayla son ses müzik (nefret ederim o tarzda insanlarla ) neyse geldi bu ben hiç konsmadm kendisi ile ablasıyla muhabbet ettiler yukardaki bütün kixlar taniyirms onu onlarla konuştu felan ben bı sinir oldum gorgusrz gibi o şekilde gelmesne ertesi gün beni Facebook tan eklemiş ben tanimadm :D gariihtiyar bu kim ya dedm kizlar söyledi senimi eklems isde bizim mudurn kardeşi felan ilk kabul etmdm sonra mudurmzle konsrken isde soyledm böyle böyle eklems diye oda kardeşi ya iyidir muhabbete kötü niyeti yoktur kabul et felan dediler bu hergun kahve içme bahanesyle gelmeye başladı kabul ettm istegni sonra normal konuşmaya başladık havadan sudan felan bu kız arkdsmda yakın zamanda ayrılmış ablası anlattı birgün bana dedi ki çok hastayım annem gilde yok bir çorba yapanm yok dedi bende dışardan şöyle o zmn dedim :D o gün ablası melek bize yemeğe gelsene dedi evlermzde çok yakınma aynu mahallede ama hiç karsilasmadk tam dedim gittim bı mercmk çorbası yapana içelim dedi yaptm gel annem gil de burda oturuyr kahve içelim dedi gittik kapıyı eşim açtı ben onu orda beklemiyordum :D ablası yaptgm çorbadan onada koyms ay canım bana corbami yaptn felan dedi ne münasebet ben onu ablama yaptm dedm kahveleri eşim yaptı o gün hatta viddei alıyordum yayinlcm bnu dedim tam o sırada beni istemeye mi geldin dedi yayınlayalım :D sonra biz konuşmaya başladı ablasıyla anlaşma bir kaç kez biz cafedykn geldi felan o şekilde başladı 17 yaşındaydım bu arada 17 bitmeden de evlendik :D şuan 23 yaşındayım 2 kızım var biri beş yaşında biri 5 aylık