0 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde (830 puan) tarafından
Kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz. Merdivenlerde fayans yok şuan beton olduğu gibi toz toprak. Hamileliğimde son haftada bana merdiven yikiyalim dedi kovayla birde ben o halimle nasıl yapayım bir söyleyin ya eşime söyledim o sen nereye yapıyorsun ben yaparım dedi baktım bunlar ana oğul birlikte yıkıyor birde kalkmış demez mi ben zaten tek ben yikicam dedim melikeye beni yalancı çıkardı. Neyse bu öyle geçti gitti 6 aylık bebeğim diş çıkartacak hiç durmuyor çatı yapılacaktı malzeme gelmiş yağmurda ıslanmasın diye üzerini örtmek için beni çağırıyor üzerine sadece muşamba örtülcek ya 2 tane kızı var 1 tane oğlu git onlarla yap dimi oğlunla yap dedim. Bugünde beni aşağıda gördü, ben ağaç yapraklarını temizledim merdiveni de sen yikican dedi 2 tane boyum kadar kızı var. Ben onun yerinde olsam söylemeye utanırım ya. Yapmasına yaparım kızlar o umrumda değil de bu kadin ne istiyor benden ağzımı fena bozacagim bir gün. 

9 Cevaplar

+4 oy
(358 puan) tarafından
Canim ortak kullandiginiz alan ustunu ortmeye gitmiyorsun merdiven yikamiyorsun niye hepsini onlar yapsin bide boyle dusun
(830 puan) tarafından
Kuzum benim çocuğum kimsede durmuyor kendi de farkında iki tane essek kadar kızı varken bana iş buyurmasi kusura bakma ama eziyettir başka birşey değil.
(358 puan) tarafından
Cocugun durmaz tamam ama iki tane essek kadar kizda hizmetci degilki onlarda diyordurki evde essek kadar gelin var biz niye yapiyoruz en iyisi sirasiyla
(830 puan) tarafından
Hersye ben koşuyorum canım kusura bakmasinlar bende enayi değilim ya. Liseye giden çocuğuna bebek muamelesi yapıp bir iş yaptırmayan kadın bu
(358 puan) tarafından
Malesef gelinlere kizlardan daha cok is bekleniyor canim
-Reklam-
+1 oy
(5,273 puan) tarafından
Boz gitsin yaaa
0 oy
tarafından
Kaynana ya sana laf geçirmeye çalışıyo işte. Eşine söyle canm çocuk huysuz diş çıkaroyo yoksa yaparım ama yetişemiyorum falan de. 2 kızı varken neden gelinlere yüklenmeye çalışırlar anlamam ya. O ne kdar iş buyurursa sen o kadar yapma benve yaptıkça seni hizmetçi gibi kullanmaya devam edicek.
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Hiç bekleme gönder gitsin ağzından çıkanı bekledikce tepene çıkıp senin sinirlerini bozacak 
0 oy
(7,776 puan) tarafından
Seninde bir işin ucundan tutmani istiyor belli ki birlikte yaşıyorsaniz merdiven apartman sakinlerini ilgilendiriyor zaten bir hafta sen yap üç hafta da onlar yapsın. En azından ağzını açıp bir.sey demez daha . 
(830 puan) tarafından
Kız 2 güne bir supuriyorum şimdi beton olduğu için yikayamiyoruz su gitmiyor çünkü
0 oy
tarafından
Canım eğer aynı yerde yaşıyorsanız mecburen yapcan herşeyi o yapsın diyorsun haksızlık bence 
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Ortak kullanılan alansa yıkaman gerekiyor canım. Bizde altlı üstlü otururuz ilk evlendiğim ay görümcem merdiven yıkama konusunda benimle tartıştı. O gün burda oturduğuma lanet ettim. Neyse doğum yapacağım haftaya kadar tek başıma yıkardım kapımın önü diyeymiş. Doğum yaptım kırkım çıktığı gibi bana sen yıkayacaksın dediler kışın ortasında şubat ayında. Birgün bile görümcem gelip yardım edeyim demedi. Onlardan hayır görmeyince bende elimi ayağımı onların işinden çektim. Bizim merdiven ve bahçr öyle az birşey de değil 1 buçuk saatimi alıyor. 

Yani sende yavaş yavaş uzak dur kendini yorma bebeğim huysuz yapamıyorum de eşine de durumu anlat kendini acındır biraz.
0 oy
(598 puan) tarafından
Sözünü sana geçirmek istiyor arada yardım et ama ama yüzde verme
0 oy
tarafından
Eğer ortak kullanıyorsanız seninde temizlemen lazım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 312 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ruyamm34 (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 361 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (86 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 797 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Seymeryem (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 627 göst.
23 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,363 puan) tarafından soruldu

411,461 soru

12,385,946 cevap

43,520 kullanıcı

Kategoriler

...