Başıma gelen en büyüğü şu ki. Akrabamız ın çocuğu vardı Allahım nasıl gıcık çocuktu anlatamam sürekli hiç bir şey yokken bile mızmızlanır dı eeee bende buna sinir olurdum veeee şuan kızım o çocuğun resmen ikizi çok benziyor :) :) :)
Ne desem basima gelir esimle tanismadan önce asla uzaga gelin gitmem diyodum en yakin arkadasim uzaga gelin olmustu sonuc ben taaa belcikaya geldim
Eniştemle ablam aynı boydaydı hep dalga geçerdim hata ablam azıcık uzun 1 cm kadar resim çekerken ensitem yüksek bi yere geçerdi senin de aldigin kocayı görücem up uzun mu olucak derdi eşimle şuan aynı boydayız Ordulularla anlaşamam derdim ordulularin içine düştüm
Çok küçükken kuzenimi kınamıştım çok yavaş yemek yiyordu içinden deizm ki ne kadar yavaş yiyor dedim kızımda öyle kardeşim hatta diyor kuzenimi kınadın ne yaptın sen diye
Yok şükür benımkı......
Geyiren insanlardan nefret ederdim erkek kardeşim kola içince geyiriyordu kavga ediyorduk şimdi benim koca öyle kızıyorum ona ama midem rahatsız ne yapayım diyor Allahtan insanların önünde yapmıyor
Evlenmeden eşimi tanımadan önce erken evlenmem diyordum (18 de evlendi)
Benim hayatım konuştuklarını yaşamakla geçiyor
414,045 soru
12,461,728 cevap
46,741 kullanıcı