Kızlar saçma gelir mi size bilmiyorum ama yeni evliyim ve 34+6 haftalık hamileyim ev işlerinden elim ayağım çekildi resmen hiçbir şey yapamıyorum. Yapmak istediğim halde yapamıyorum ev süpürmek bile çok zor geliyor. Öğrenci evi gibi oldu resmen. Öyle bi dağınıklık yok aslında ama ben çok rahatsız hissediyorum kendimi çok pis olmuş gibi ev. Banyoyu temizlemeye korkar oldum. Çamaşır suyunu her döktüğümde sanki soludukça bebeğime bir zararı olacak gibi. Ailemden uzaktayım. Eşimin ailesi hemen yanımızda ama annesine ben yapamıyorum sen yapabilir misin diyemiyorum. İlk zamanlar çok daha rahat yapabiliyordum her şeyi hamileliğimde kolay geçiyor ama bu son bir kaç haftadır resmen yataktan kalkamaz oldum. Yemek yapmak bile çok zor. Ocağın başına geçince sanki tansiyonum düşüyor gibi başım dönüyor sıcaktan bunalıyorum. Eşim yapma kendini yorma dinlen diyiyor ama ben yapamadığım için ona karşı kendimi mahçup hissediyorum. Evi temizlemesi için temizlikçi tutmayı bile düşünmeye başladım. Bana bir akıl verin ne yapmam lazım nasıl bu durumdan kendini kurtarıp eski haline dönerim?