0 oy
742 göst.
Aile kategorisinde (662 puan) tarafından
Ne dusunuyosunuz kız erkek korktugu kişi fark edermi oglum babadan fazla korkmuyo yufka yurekli dayanamaz ama ben daha soguk kanlıyım yada dısiplinliyim benden daha çok çekınir bi konu olur oglum suçlu dahi olsa babasi savunmaya geçer sen araya girme bu çocuk birimizden korkmali bak babam beni hep savunuyo duşunmesin derim siz ne dusunuyosunuz yaptigim dogru mu yanliş mi ???

27 Cevaplar

0 oy
(25,224 puan) tarafından
Korkmak ve çekinmek aynı şeymiş gibi yazmışsın ama çok farklı şeyler. Çocugum kimseden korkmamalı, saygı gösterip çekinmeli hem anneden hem babadan hem büyüklerinden... 
(662 puan) tarafından
Tbi ki ayni sey degl oraya oyle yazdim ama ayni oldugunu dusunerek yazmadim . Soylediklerne sonuna kadar katiliyrum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizimkiler de babadan çekinir baba hayır dediği zaman tamam üstüne laf olamaz ama bana öyle değiller ömrümü sömürüyorlar sağolsunlar "))
(662 puan) tarafından
Ahaha ömrumuzu yiyolar gerçekten
0 oy
tarafından
Benden daha çok çekiniyor bütün gün babasını değil beni görüyor sonuç itibari ile .

Korkmak değilde utanmak ve çekinmek diyelim. 

Bir bakışımla anlar ona kizdigimi. 

Kaslarımı çatınca zeki kızım benim 
(662 puan) tarafından
Bu yontemi cok seviyrum
tarafından
Mesela yaramazlık yaptığında şşt yap kaşlarını cat.
Ona zarar vereceğini getir.
Ilk zamanlar seni aldırış etmiyor yine yapacağını yapıyor ama aslında anlıyor anlamamazlıktan geliyor .

Zamanla o bakışları anlayacakdir.
Ornek misafirliğe gittin .
Gidemez yatak odasına giremez.
Anne gidiyor evine hadi bay bay derim .
Yanıma gelir .
O oraya girerse ben giderim o evden öyle anlar o .
tarafından
Mesela tv ünitesine çıkmak istiyor bakış atıyorum babasına bakıyor benden cekinip babası onu görmüyor o an .
Baba tepki vermemeli benimle aynı tepkide olmalı ama ona belli etmemeli .
Babayı zaten çok az görüyor.
(662 puan) tarafından
Dediklerinin aynısini yapiyorum cnm ve cok sukur oglum benim bakısimı anlar ama esim cok karısir ben hayır diyosam o evet der ve biz tartısirız ben hayır diyosam bi bildgim var butun gun birlikteyiz bana destek ol he olamiyosan da hç karışma ama her zaman boyle olmuyo
tarafından
Eşin evet demeyecek ikinizde aynı kararda olacaksınız.
Bu sefer babası evdeyken yine yapacağını yapar
(662 puan) tarafından
Aynen oyle cnm
0 oy
(964 puan) tarafından
Anne baba hangisi olur bilmem ama birinden kesinlikle cekinmeli
(662 puan) tarafından
Haklisn
0 oy
(122,627 puan) tarafından
Benim dusuncem ne anneden ne babadan korkmamali açık olmali kendini savunabilmeli benden korksa kizcam bisi yapsa yalan soyler direk evet senin istemedigin bisiyi yaptim demeli diyebilmeli bence
(662 puan) tarafından
Ama birinden de cekinmeli bence ben kıziyosam babasi arkamda durmali tbi cocuk kızcak bısey yaptiysa
0 oy
(140 puan) tarafından
Bir kişi diğerinin otoritesini çocuğun gözü önünde sarsacak derecede konuşmamalı. Çocuk birinden çekinmeli ama korkmamalı. 
(662 puan) tarafından
Aynen cnm katiliyrum
0 oy
tarafından
Oglum beni hiç takmiyo 2 yaşın da ama ben yaramazlık yaptığını görünce elindekileri atıp kaciyo hemen eşime diyorum laf et diye o zaman benim gözümün içine bakıyo sahip çıksın diye de bisey demiyorum çok da şımarık yetişmesinler 
(662 puan) tarafından
Aynen oyle

İlgili sorular

+1 oy
40 cevap 799 göst.
29 Nisan 2023 Aile kategorisinde meryemcknn (2,654 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 284 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 694 göst.
12 Haziran 2021 Aile kategorisinde Neslihanemretpkts_ (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 354 göst.
7 Haziran 2021 Aile kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu

404,854 soru

12,128,004 cevap

36,491 kullanıcı

...