Kızlar benim hakkımda kim ne düşünüyorsa Allah aynısını ona versin diyorum aylardır eşimle hiç kavga etmiyorduk hiç bir sorunumuz yoktu takii bugüne kadar bugün eşim annesine gitti giderken iyidi suratı falan ama eve geldiğinde bir tuhaftı ne oldu dedim yok bişey falan dedi baya sinirli gibiydi bende ne oluyor sana ya dedim üstüme gelme dedi ben de zorlamadım daha sonra ailem görüntülü aradı aileme doğumda hastaneye gelmeyin falan dedi böyle şakayla karışık ama babam ben zaten gelmem dedi ve çok alındı Cook gücüme gitti telefonu kapatır kapatmaz başladı benimle kavgaya tutuşmaya ailenle günde kaç kez konuşuyorsun dedi bende onlar arıyor konuşuyoruz dedim benim ailemi niye hiç aramiyorsun niye benim ailemi kendinden uzak tutuyorsun niye benim aileme gitmiyorsun falan dedi bende senin annen her gün bacını arıyor beni aramıyor bişeye ihtiyacın varmı diye ben bişey diyormuyum sana dedim hamileyim hastalık var gitmiyorum ne var bunda dedim vay efendim benim bir tarafim kalkmış ben çok simarmisim da ailesiyle iyi geçinmek zorundaymisim da sende diğer gelinler gibimi olucaksin bu aileye bir doğru düzgün gelin gelmedi anasını satayım ya dedi senin ailen çokmu düzgün peki hep gelinlermi kötü dedim annesine laf kondurtmadi elimde telefon vardı yere attı beni sinirlendirme falan dedi çok ağır şeyler söyledi ağlamaktan kendimi koyamiyorum 36 haftalık hamileyim bebeğime bişey olucak diye korkuyorum ama kendime gelemiyorum kaynanam doldurdu oğlumu üstüme püskürttü resmen :((