Çok uzun olacak kızlar 2 yılın birikmişini yazıyorum. İlk olarak eşim fuuşta sicili olan kiracimizla cafeye gitmiş ve çay içmiş bunu kadın bana söyledi. Benim bundan tam 1 yıl sonra haberim oldu. Eşime söyledim "ne var bunda? Herkese açık alanda çay içmişiz sanki kadını otelemi götürmüşüm" diyor. O kadar çok zor ki anlatamıyorum içim parçalanıyor. Çok sevdim yalan yok. Ağzının içine bakardım ben aşkla gözlerinin içine bakardım o telefonuna bakardı. Ben öperdim sarılırdım o arkasını dönüp uyurdu. O hasta oldu ben odasından çıkmadım altına yaptı onu bile temizledim. Ben hasta oldum yaklaşma bana bulaştirirsin dedi. Virüsün ilk çıktığı zamanlarda hasta oldu kendinden haberi yoktu ishal olmuştu hiç midem bulanmadı hamileydim birde o halimle temizledim onu. Çok zoruma gidiyor bazı şeyler yaptığım her şeyi göz ardı etti. Hiç sevmedi beni. Ben aç olsam bile yemek yemek için onu beklerdim onunla yaptığımız tek aktivite yemek yemekti. Poposu büyük kadınları izlerdi Facebookta. Yanımda yapardı kadınların poposuna bakardı bir yere gittiğimiz de sonra bana dönüp çapkın bir şekilde gülerdi. Çocuklarım için sineye çektim. Beni kaç kez evden kovdu gitmem için cebime para bile koydu. Sarhoş oldu herkesin içinde küfür etti ertesi gün özür bile dilemedi. Ben cinsellikte yaklaştığım zaman beni iterdi istemiyorum derdi. Üstümü başımı beğenmez hamileyken güzel bir fiziğe sahip değilim diye yanında gezdirmezdi. Bir keresinde hiç unutmuyorum pikniğe gitmiştik bu yaz. Onun ailesiyle. Yan bankta piknik yapmaya gelen bir aile vardı içlerinde bir kız vardı. Poposu büyük esmer iri gözlü 23 yaşlarında o kızla saatlerce bakıştilar. O benim yakaladığımın farkında bile değildi. Kaç göz gördüm ben yüzümü başka bir noktaya çevirdiğim de kızla göz göze geliyorlardi. Eniştesi bile eşimin ismini söyledi uzunca imalı bir şekilde gülerek. Çok hakaret etti öyle hakaretler etti ki midem bulanıyor artık. Bugün sabaha karşı facede bir video izlemiş. Bir kadın kocası ilgisiz küfürbaz diye kocasini aldatmış TV programı anlatıyor bunu. Onu izlemiş. Facebook hesabında hiç benim ve çocukların fotoğrafini paylaşmaz. O kadar ilgisiz bir insan ki ben artık seven erkeklerin ilişkilerine özeniyorum. 23 yaşımdayim para pul istemedim beni sevsin aşık olsun yeter dedim olmadı. Bir kaç gündür bana karşı iyi ilgisi yok ama ses etmiyor ama benim ona karşı zerre bir duygum kalmadı. Çok acıyorum kendime istediğim kuru bir aşktı oda olmadı