0 oy
574 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün eşim dedi pandemiden tekrar yardım yatıyormuş postaneye gidip bakayım yattıysa senin kredi kartını kapatırım dedi kredi kartıma borç yaptım çocuklara bişeyler aldım elektrik süpürgesi bozuldu onu aldım derken kredi kartım kabardı bende dedim inşallah yatarda kapatırsın bugün gitti bakmaya yatmış para aradı beni para yatmış dedi bende sevindim kartımı kapatırsın o zaman dedim ya canım param fazla yok harçlık yaparımlara getirdi çok sinirlendim ben sana demedimki kartı kapat kendin söyledin umut verdin bana geceden gündüze ne değişti parayı görünce 90 derece dönüyor sanki kendime harcadım hep böyle yapıyor bütün eksikleri ben alıyorum sonra eşşek gibi kendim ödüyorum bir kuruş vermez bana 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok ayıp etmiş yaaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
O ne işe yarıyor pardon niye o almıyor eksikleri
tarafından
Yetişemiyor canım maaşı eksik kalıyor
0 oy
(508 puan) tarafından
Nasıl ödüyorsun peki kötü olmus
0 oy
tarafından
Kendin çalışıyo musun canım çalışıyosan takma bence bu durumu. Ben hiç bilmem senin benim yaptığımı eşimle umarım sizde düzelirsiniz.
(5,404 puan) tarafından
Çalışana niye versinler pandemi yardımı o da var. Gerçi kime veriyorlar kime vermiyorlar hiç  belli değil
tarafından
Kendim ödüyorum demiş ya canım bende ondan sordum çalışsa alamaz çalışmasa borcunu ödiyemez kafamda deli sorular :D
(5,404 puan) tarafından
2. keredir alıyorlarmış muhtemelen ya isten ayrıldı ya da çalışmıyor. Bekleyip görelim
tarafından
Kendim çalışmıyorum canım aslında evde çalışıyorum desem daha doğru olur youtubeden küçük bir kazancım var
tarafından
Ay bnde kazansam keske youtube yapıyorum ama geliştircem. Anladım canm bnce boşuna hiç üzme kendni bsver huzurun kaçmasın
tarafından
Yok kuzum şimdi gitti yatırmaya bazen bağırmakta lazımmış çok alttan alıyorum ben ondanda böyle yapıyor... Senin youtube yaptığını biliyorum hatta abonenim bol izlenmeler inşallah biran önce açılır kanalın :)
tarafından
Ay teşekkğr ederim amin inşallah bu ara biraz savsakladım tekrar yoğunlaşcam inşallah sağol canım :) benmkide öyle ya kızmayınca üste çıkıyo azar istiyo bazen çocuk gibiler :D
tarafından
Ps varsa sende yardımcı olurum  izlenme konusunda onun kolay yöntemleri var destek istediğin zaman yaz bana
(591 puan) tarafından
YouTube uzerınden ne cekıyosunuz yemek tariflerimı
tarafından
şuanlık pek bişy yok oğlumun videoları var bikaç tane ama amacım ek gıda üzerine videolar çekmek henüz başlayamadım bazı sebeplerden :)
(591 puan) tarafından
Bende o sekılde paylasımlar yapıp kazanmak isterim ama nasıl yapıyorlar ki bı mesela ınstada takıpcı falanda olsa yine kazanılıyor ama nerde o sans
tarafından
Aslında kolay canım bende arkadaşa özelden onu anlatıyorum siz yeterki kararlı olun kanalınız açılır her türlü sadece biraz emek istiyor herşeyde olduğu gibi
(591 puan) tarafından
Valla banada anlatsan hıc fena olmaz aslında ben Instagram uzerındende kazanmak isterim sahsen
tarafından
İnstagram için ama kullandığım bir takip programı var sen iyi düşün taşın yapabilecekmisin emin ol ben yardımcı elbette olurum ama ps olması lazım elinin altında
0 oy
tarafından
E senin kartına yüklensin yine evin ihtiyaçlarını karttan geçin hem borç ödenmiş olur hem ihtiyaç görülmüş olur 
tarafından
Şimdi gittş yatırmaya biraz cırtladım işe yaradı :)
tarafından
Hep işeyarar :) ben de öyle yapıyorum
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Kart bu ödenmesi gerek kartı ödeyin yine lazım olursa kullanırsınız. Izin verme bence 
tarafından
Yok vermedim biraz cırladım gitti yatırmaya şimdi
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Öyle olur zaten 
0 oy
(12 puan) tarafından
Basvurumu yaptın yatti canım 
tarafından
Yok başvuru yapmadık kuzu
0 oy
(14,728 puan) tarafından
Bastan böyle alıştiysa devam eder
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Kendisi niye almıyor sen alıyorsun 
tarafından
Yetişemiyor onun yetişrmediği yerde ben takviye yapıyorum
0 oy
(29,364 puan) tarafından

Gidip kendin alsaydın keşke.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 256 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 467 göst.
3 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Tugba3101 (1,435 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,090 göst.
0 oy
17 cevap 319 göst.
3 Eylül 2021 Moda kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu

411,191 soru

12,377,061 cevap

42,919 kullanıcı

Kategoriler

...