0 oy
848 göst.
Diğer kategorisinde (290 puan) tarafından
Yeğeniniz kimsesiz kaldı yeni doğmuş ya yurda gidecek yada siz alacaksininz başka seçenek yok 

ALLAH korusun tabi ama hickimsesi yok 

1.onu alıp kendi çocuğunuz gibi buyuturmusunuz 

2.diyelim ki eşiniz onu istemedi ya ben ya o dedi yurda götürüp veirimisiniz yoksa kocayı boşarmısiniz

Kaynanamın başına gelen bir olay bu eskiden tabi

31 Cevaplar

0 oy
(508 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah korusun öncelikle büyükte konuşmayayım ama ben o kocayı boşarım elimde şükür mesleğim de var misler gibi bakarım çocuğumla büyüsünler ha kocamın yeğeni olsun ona da misler gibi bakarım akrabası dururken ne yurdu yemen gerekirse ama ona yediririm ya benim çocuğumun başına gelseydi ? Günah değil mi o yavruya
(290 puan) tarafından
Çok doğru valla bende öyle yapardim
(508 puan) tarafından
Rabbim kimsesiz koymasın kimseyi çok zor
-Reklam-
0 oy
(5,569 puan) tarafından
Küçücük bebek ya ben bakarım yurtta büyütmem çocuğu.  O bebek yurda gitse ben o kocayı ne yapayım.  Kocayı istemem bebeği alırım kendi çocuğum gibi büyütürüm.
(290 puan) tarafından
Çok güzel.  Kaynanam da almış kaybını büyütmüş tabi kayinbabamda çok istemiş:))
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Eşim öyle bir şey dese tamam derim ama bütün masrafı bizde her hafta görmeye gidecez bizi bilicek tanıcak derim son çare bu 
(290 puan) tarafından
Buda iyiymiş cnm :))
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Büyütmeye çalışırım ben olsam 

Eşim öyle bir şey derse vicdanını sorgularım birde arkamda ailem varsa boşarım ben olsam 
(290 puan) tarafından
Bende öyle neyleyim böyle kocayi
0 oy
tarafından
Canım kaynanan naptı peki?

Ben düşünemiyorum öyle bişi 
(290 puan) tarafından
Kaynanam almış kaynimi büyütmüş kayinbabam alkolik babasına vermemiş çocuğu zorla almış elinden oda istemiş
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Asla ama asla birakmam buyuturum.oyle vicdansizea benim esim olmaz yaa
(290 puan) tarafından
Aynen cnm haklısın
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Oyyy kurban olurum yigenlerimin basi agrisin benim canim acir tabiki ben bakarim kocam kabul eder oyle bir insan degil eger kabul etmezse sen bilirsin der ceker giderim 
(290 puan) tarafından
Oyyy benim yeğenim yok yegan sevgisi nasıldır acaba :))
(5,910 puan) tarafından
Evlattan farki yok teyzelik apayri birsey
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Onu alıp büyütürüm 1 yani ,diğer seçenek eş istemezse eğer uygun dille konuşur ve bazı dırumları anlamasına yardımcı olurum ki şöyle bir gerçek var vicdanı olan biri empati kurabilecek biri zaten o çocuğa bakmak ister yani 
(290 puan) tarafından
E tabiki :))
(1,461 puan) tarafından
O zaman aynı noktadayız yani bakarız canım ,Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın inşAllah
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Sonucta kimsesiz kalan canimin cani yurda vermem kendim buyuturum he oldu ki dedigin gibi esim istemedi merhamet yoksunu bir adamla zaten isim olmaz alirim yigenimi buyuturum 
(290 puan) tarafından
Aynen cnm bende öyle yapardım eşim de vicdansız değil oda kabul ederdi
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Öncelikle ALLAH kimseyi böyle şeylerle sinamasin ama bakarim hemde asla kendi çocuğumdan ayirmadan eşim sorun ederse elimden geleni yapar ikna ederim kadinlarin yapamayacağı şey yoktur ikna konusunda 

Kaynanan ne yaptı peki????
(290 puan) tarafından
Kaynanamdan önce kayinbabam sahip çıkmış beraber almışlar alkolik babasından annesi kanserden olmuş o daha 6 aylikmis şimdi 19 yasinda
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Bu durumuna göre değişir tek başına bakacak gücüm varsa eğer büyütürüm tabiki ama yoksa eşimden bosaninca çocukla sefil olacaksak devlette büyümesini tercih ederim en azından karnı doyar ama sürekli görmeye giderim ve eşimi bir gün mutlaka ikna eder ya da maddi gücümü toplar geri alırım çocuğu devlet buna izin veriyor 
(290 puan) tarafından
O açıdan dadusunmek lazım evet
0 oy
(964 puan) tarafından
Allahim kimseye vermesin oyle biseyi ama el oglu cok bulunur kendi canima kanima ne yapar ne eder bakar buyuturdum elimden geldigince 
(290 puan) tarafından
Neguzlel  işte ❤
0 oy
(16,566 puan) tarafından
Asla bırakmam eşim de küçük bir çocuğun dışarda bırakmaz. Vicdan varsa kimse yapmaz 
(290 puan) tarafından
Yoksada napayım böyle kocayi
0 oy
tarafından
Alırım yeğenimi büyütürüm eşim istemem demez yeğenlerim benim evlâdım gibidir yarabbim ne ana babasının nede kendilerinin acısını göstermesin inşalalh 
(290 puan) tarafından
Amin cnm benim eşimde öyle çok şükür
0 oy
tarafından
Eşimden olurum yinede bırakmam kıyamam ben zaten beni seven herturlu kabul eder 
(290 puan) tarafından
Aynen cnm yegen sonuçta
0 oy
(265 puan) tarafından
Cevanım çok basot bakardım.iEşimde bakmamı onaylardı.
(290 puan) tarafından
Benim cevabından:))
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Benim eşim kabul ederdi kesin o konuda cok vicdanlıdır kendisi ama ola ki kabul etmedi bosayamazdım yuvamı yıkmazdım belki Bi ömür vicdan azabı da çekerdim ama o cocuk annesiz babasız kalmasın derken benim cocugum ya annesiz ya babasız Bi yanı eksik büyüyecek 
(7,155 puan) tarafından
Cok zor gercekten Allah kimseyi bu duruma düşürmesin kaynanan ne yapmış peki
(290 puan) tarafından
Almış büyütmüş ama tabi kayinbabam da istemiş
(7,155 puan) tarafından
Ne iyi insanlarmış inşallah yegeni de hayırlı evlat olmuştur onlara
(290 puan) tarafından
19 yaşında okuyor anne baba diyor onlara
(7,155 puan) tarafından
İyi ne kadar güzel cennetlik olmuşlar valla
0 oy
tarafından
Bakacak durumum varsa alırdım 
0 oy
tarafından

Yeğenim aynı zamanda benim süt kızım <3 asla bırakmam yurda. Son nefesime kadar çocuklarımla birlikte bakarım. Esim de kabul eder. Etmezse iste kapı işte sapı. 

0 oy
(4,721 puan) tarafından
Onu alır büyütürüm, ama Allah'ım korusun kardeşlerimin başına bişey gelmesin de varsın olsun ben yigenlerimi büyütürüm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 298 göst.
17 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde yekbun63 (23 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 58 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 372 göst.
5 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzee33 (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 272 göst.
24 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,058 puan) tarafından soruldu

411,336 soru

12,382,149 cevap

43,290 kullanıcı

Kategoriler

...