Kızlar benim eşim lise mezunu, 1 abi 1 kardeşi de mühendis eşim babasının birakmak istemeyip üniv okumamış keşke okusaymış ama okumamaş baba mesleğine devam etmiş babasına kıyamayıp yanlız kalmasın diye, tabiki bizim çocuklarımız bu konuda benzemesin ama esim merhametinden yapmış. Eşim annesine geldigimizde ev süpürür siler toplar, balkonlari süpürür yıkar, camları siler, dışarıları süpürür storlari yıkar aklınıza gelecek bütün yemekleri yapar ve aynısını bizim evdede yapar cok şükür her zaman gocunmadan yapar benim adamligim eve girince biter der hep
anne babaya hizmet cok sevap bilirsiniz ben bile o dercee anneme babama hizmet yapmamışımdır öyle diyim.. Eşim fazlasıyla görevini yapıyor simdi oglum oldu diyo benim gibi yetiştircem onu.. Insallah oglumda ona benzer.. Kaynanamlardayiz şuan esim kahvaltıyı hazırlamış ama özenerek hazırlar, beni kaldırdı direk sofraya oturdum, belki ayıp oluyor ama çocuktan uyuyamagim için kendi hazırlıyor buraya geldigimiz zaman gerçi cocuk olmadan öncede böyleydi, hatta nişan zamanı ailecek yemege gelcegimiz zaman sorardı ne yapım ne istiyorsun diye, bayramlarda geldigimiz zaman nişan zamanı beraber mutfağa girerdik beni yalnız bırakmazdı hiç.. Dicegim o ki gerçekten Allah herkese böyle evlat nasip etsin