Kızlar dogumuma nerdeyse 4 ay var ama inanın uyku tutmuyor bunu düşünmekten. Bu virüsün biteceği yok benim annem sağlık çalışanı nerdeyse kimseyle görüşemiyorlar virüs taşırım diye, kayınvalidemi daha önce yazmıştım virüs yok gibi davranıyorlar diye hiç dikkat etmezler. Ne benim kız kardeşim var ne eşimin yani virüs bitmezse yanimizda kalabilecek yardım edecek kimse olmayacak dikkatli davranan virüsü ciddiye alan bı yakınımız yok o yüzden de ben kabul edemem daha doğrusu günlerdir sürekli bebek bakım videoları filan izliyorum ama eşimle idare edemez miyiz illa birinin olması mı lazım sizce çok kafama takıyorum ya Çevremde gördüklerim hep annesi yada kayınvalidesinin yanında kaldı bende tek çocuğum bebek bakımıyla ilgili hiç fikrim yok o yüzden hiç kestiremiyorum ya sizce Nisana Mayıs'a kadar biter gibi mi virüs :(
Bakarsınız canım eger eşin de destek olursa. Yardıma ihtiyacınız olursa da anneni arasın yada kayınvalideni hiçbirsey yapamsan internetten araştırısın yada bize sorarsın yaparsın ümitsiz olma
Bebeğim 9 aylık oldu canım hep kendim baktım ayrı şehirlerdeyiz ailelerimizle sadece 20 gün ailemin yanında kaldık sonrasına hep kendim baktım sütüm yoktu mama yapmak zorundaydım bide uykusu hiç olmayan bi bebeğim vardı eşim işi gereği haftanın yarısında gece çalışıyor geceleri yalnız kaldım bebeğim 5 aylıkken covid geçirdik ailecek hasta halimle 8 gün hastanede yattık bebeğimle tüm bunları yalnız yaşamak zorunda kaldım ama annelik öyle bişey ki kucağına alır almaz yükleniyor sanki sana her zorluğa katlanıyorsun pes ettiğin anlar oluyor sinir krizi geçirdiğin ağladığın korktuğun anlar hepsi oluyor ama minicik bi gülümseme hepsini unutturuyor
hayirla saglikla kucagina al canim benim omrumde kucagima bebek almisligim yoktu annem 5 gun yanimda kaldi alisiyim diye cocugun herseyini bana yaptirdi kendisi isimi yemegimi yapti saolsun sonra tek basima baktim hicbir yardim edenim yoktu esim de aksam gec geliyodu oyle boyle 20aylik olcaz insallah yapabilirsin sen annesin icgudusel olarak herseyi biliyorsun zaten
Makarsin çok ta güzel bakarsın
Herkes bakabilirsin demiş ama ben tek bakamadım uykusuzluktan yüzüm sızlıyordu, çocuk kucağımda uyuyakaliyordum, beslemek için 10 tane alarm kuruyordum yorgunluktan uyanamıyordum alarmları duymuyordum bile mecbur anneme gittim. Ama senin bünyen farklı olabilir belki de mis gibi bakarsın
1,486,904 soru
24,307,988 cevap
344,558 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın