Kızlar dogumuma nerdeyse 4 ay var ama inanın uyku tutmuyor bunu düşünmekten. Bu virüsün biteceği yok benim annem sağlık çalışanı nerdeyse kimseyle görüşemiyorlar virüs taşırım diye, kayınvalidemi daha önce yazmıştım virüs yok gibi davranıyorlar diye hiç dikkat etmezler. Ne benim kız kardeşim var ne eşimin yani virüs bitmezse yanimizda kalabilecek yardım edecek kimse olmayacak dikkatli davranan virüsü ciddiye alan bı yakınımız yok o yüzden de ben kabul edemem daha doğrusu günlerdir sürekli bebek bakım videoları filan izliyorum ama eşimle idare edemez miyiz illa birinin olması mı lazım sizce çok kafama takıyorum ya Çevremde gördüklerim hep annesi yada kayınvalidesinin yanında kaldı bende tek çocuğum bebek bakımıyla ilgili hiç fikrim yok o yüzden hiç kestiremiyorum ya sizce Nisana Mayıs'a kadar biter gibi mi virüs :(
Her bebek aynı değildir ama bebeğini en iyi sen anlarsın zaten küçücük bebek ya acıkacak alti pislenecek ya da uyumak için. Tek istediği kokun olacak. Güçlüsün umutsuzluga kapılma her seyin üstesinden gelebilirsin
Tek bakmak bence daha iyi kafan rahat oluyo karisan eden yok dir dir nasihat veren yok tabiki tecrubeli birinden dwstek almak guzel ama olmasa da olur .sadece su uyku problem olur uykunun tam olmasi lazm hem sütun icin hemde cocuk her an uyanik olabilir onunla ilgilenmek icin .inş. bebegin sakin bi bebek olurda cok iyi idare edersin tek basina .saglikla al kucagina
1,486,702 soru
24,304,778 cevap
344,320 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın