0 oy
1,097 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (163 puan) tarafından

Kızlar dogumuma nerdeyse 4 ay var ama inanın uyku tutmuyor bunu düşünmekten. Bu virüsün biteceği yok benim annem sağlık çalışanı nerdeyse kimseyle görüşemiyorlar virüs taşırım diye, kayınvalidemi daha önce yazmıştım virüs yok gibi davranıyorlar diye hiç dikkat etmezler. Ne benim kız kardeşim var ne eşimin yani virüs bitmezse yanimizda kalabilecek yardım edecek kimse olmayacak dikkatli davranan virüsü ciddiye alan bı yakınımız yok o yüzden de ben kabul edemem daha doğrusu günlerdir sürekli bebek bakım videoları filan izliyorum ama eşimle idare edemez miyiz illa birinin olması mı lazım sizce çok kafama takıyorum ya :( Çevremde gördüklerim hep annesi yada kayınvalidesinin yanında kaldı bende tek çocuğum bebek bakımıyla ilgili hiç fikrim yok o yüzden hiç kestiremiyorum ya sizce Nisana Mayıs'a kadar biter gibi mi virüs :(

44 Cevaplar

0 oy
(1,351 puan) tarafından

Tek baktim canım doğunca bebiş sanki herseyi biliyor gibi oluyorsun 4 gun kaldı annem yanımda memur olduğu için okadar izni vardı  biz farklı sehirdeyiz birde ben doğum  yapmadan önce bu uyur duymaz çocuğu diyorlardı sen düşün :D 2 yaşına giricek şimdi paşam hep tektim korkma hic birsey olmaz çok da güzel bakarsın 

-Reklam-
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Çok güzel bakarsın canım hiç sıkma canını acemilik illaki olur alışırsın ama
0 oy
(213 puan) tarafından
Gulummm hic kafana takma oyle bir bakarsin ki missslerr gbi. Ben sezaryn olduma annemlerle küstük kayinvalide 2 gun durdu gtti misafir gbi ama ne kayinvalide ama... oturdu koltuga hiiiiic kalkmadi sadece tuvalet yemk( bu.arada inanmazsin ama bn kayinvalide hanima corba pilav ymk yaptim o belimi dogrultamadgim halde.)suyunu bile siseye doldurdu koydu yanina. Ben ccgu uyuturdum o sevcem diye uyandirip durdu.sonrada kizi hastalanmis cekip gitti iyikide gitti dedim. Sezaryn dikisi kolay birsey degil yattgin yerden kalkamiyorsun ben 15 gun oturarak uyudugumu bilirim bebek aglarsa kalkamam diye.ama sutum olmadi tavsiyem koy borek corek ne koyabiliyorsan isitip yersin. Sutun olsun bol su ic. Ama suan diyorum kimsenin hakki yok kizimin uzerinde ben baktim en zor gunlerinde kimseye agoz actirmiyorum valla.
0 oy
(213 puan) tarafından
Benim 2.gebeligim 15 haftalik olduk. Mayis sonu haziran basi dogum olacak bakalim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
5 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde YiğitAli'm (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 831 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 677 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 398 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (451 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,471 soru

23,679,943 cevap