Ah canim benim ilk cocugumu dogum yaptigimda saglik ocagina gittik topuk kani vermeye beni kiskandi saglikcidan tam 1 ay kus kaldikkk...bu lohusalik donemi cok kotu ben de cok agladim cooookkk.ama sukur herşey gecti iyiyiz hatasinin farkinda 2.cocuguma hamileyim simdi..... salavat getirmek en iyisi huzur buluyorsun
Allah yardımcın olsun
Evlenmeseydim degl de keşke ilk önce bu adamı tanısaydım diyorum ilk eşim olsaydı hayatımda
Çok pişmanım 18 yaşında severek inanarak ev alacaz diyerek beni kandırdılar kaçırdılar tabi bende leylayım ozamanlar kandım daha 3 aylık hamileyken kahve ettik vurdu bana ailemin yanına döndüm 9 ay boyunca bi kere aramadı sormadı kızımı doğum oldu yine sormadı kızım 1 yaşına hala sahip çıkmadı şuan süreç devam ediyor allah razı olsun annemle babam beni bırakmadı kızımı da çok seviyorlar anlıyacağın yokluğu varlığından daha hayırlı keşke bende kanmasydım sınava girseydim üniversite okusaydım çalışırdım sende meselhim elimdeydi varda var ama giden zaman gelmiyor o yüzden geçmişe pek takılmam yeniden bi hayat inşa ediyorum kızımla ikimize tertemiz onun geleceği için hem anneliği öğrendim babalığı
1,492,931 soru
24,393,401 cevap
349,466 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın