Ben aldım yaaa
O değil de ben takıyorum kilomu. Oda bana birgün açtı internetten şu yazıyı okuttu ve sarıldı gerçekten de hiç umrunda değil kilom sen sağlıklı ol nasil istersen öyle ol der hep. Ben de doğumdan sonra kalan kilolari takar oldum dört buçuk aylık bebeğim artık zayıflasam diyorum gerçi hayatım boyunca hiç zayıf olmadım hep baliketli bir kadındım ama insan fazlasını görünce kendinde vermek istiyor en azından aldıklarını yani ...
Benim eşimde takılmaz öyle şeylere ama o buna tepki vermiyor takılmıyor diyede dozunu kaçırmıyorum onun için değil kendim için kiloma dikkat ediyorum sağlık açısından düşünerek..
Kiz eşimden cok oğlum cok dinlendiriyor ustelik babasının yaninda eşeğin aklina karpuz kabuğu düşürmek gibi
Benim eşim çok karısir ilk evlendm 57 kiloydum hamileliklerde 76 ya kadar çıktım 2 cocugum var hamilelik bisey demedi ama dogumdan sonra kilo vermem konusunda çok konuşurdu esim zayif ve benide kilolu görmek istemiyo surekli karısir ama ben memnunum eger esim sorun yapmasa ben suan daha kilolu olurdum esim istemiyo dye dikkat ederim suan 59 kıloyum çok sukur verdim kilolarimı
Yok beee evlendiğimizde çıta gibiydim diyorum da o neydi ki çubuk kraker gibiydin şimdi iyisin azdaha alsan ne olır deyip duruyo
Adam etli butlu seviyor ama bende et yok yağ var ama kilom yok yağlar birikti bıngıl bıngıl
Adam seviyorum karışma bende diyor eyi madem deyip geçiyorum
1,503,001 soru
24,540,092 cevap
360,489 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın