Canım ziyaretw gelen 1 saat durmaz. Biz de gittik ziyaretlere 10-15 dk gecmiş olsun deyip çıktık. Kimse durmaz o kadar
Suan igrenc bi gulumsemeyle okuyorum yazini nasil oldugunu dusun esimin sulalesi anlayissiz insanlar düsünce yok dogum yaparyapmaz dolustular eve bebgim kuvezdeydi ben cok mutsuzdum cok kotuydum ustune birde kalabalik misafirler agirladim sen istesende istemesende gelirler benimkiler gibi dusuncesizlerse
Gelmek isteyene gelme demek biraz ayıp olur gibi ama kendini bilen insan zaten hasta ziyaretini kısa tutar..eve gelenlerde bence bebek mevlutune kadar kimse gelmesin zaten ozaman gelicekler:)) ama eltiler teyzeler vs yakin akrabalar hemen gelirler bence
En az 2 hafta toparlanamassın normal de olsa sezeryan da olsa.
Hastanede çok durmazlar canım çocuk aglicak emzirmem gerekicek falan kimse çok oturmuyor bana hastanede de baya gelen oldu bi bebeği bebi gördüler bi şerbet tatlı biseyler ikram edildi gittiler öyle çok durulucak bir ortam yok birde eğer sezeryan olucaksa bi süre zaten ağrı sızı bisi hissetmiyosun.. gelene gelme demek ayıp olur bence gelen zaten en yakının olur onada emziricegin zaman dersin.. herkes anlayışlı oluy8r böyle durumlarda stres yapma hiç bunları dusunup
1,490,600 soru
24,360,731 cevap
347,073 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın