Suan ne yapiyosunuz kızlar :))
Kızım hasta kızımı uyutmaya çalışıyorum sen napiyrsn
Hafta ici yetmiyor haftasonu bile evdeyim ya çok sıkıldım artık:(
Bebisimi uyutmaya çalışıyorum göğsümde uyumaya niyeti yok
Benimde canım sklyor eşimde iste. Işe gidince bile özlüyorum o da beni çok özlüyor aksam gelince sıkı sıkı sariliyoruzz
Kızımla cebellesiyorum uykudan neye saricagini şaşırdı ama yok yani uyumamak ici nde elinden geleni yapiyo sıpa.. bu çocuklar neden uyumak için bukadar direnirler anlamıyorum...
Tv karsisinda tembellik ediyorum:) esim 5 e dogru gelcek ben gelmeden sen toz al ben supurge yapicam dedi gelmesine 10 dkka kala alicam tozu :))) hic ugrascak halim yok cok sicak havaa yaa :))
Canim cok sikliyo suan ne yapacakmi bilmiyorum esimde evde yok banyo yapmak istiyorum sular gelmiyor
Kizlar çok fazla yorum yaptığımdan cevap veremiyormusum size nasıl oluyor BU olay ya ? 1 saat sonra tekrar devam edin dio
Dışarı çıktık gezmeye İstanbul da hava serin değerlendirelim dedik :)
Bayram temizliği yapıyorum bende
kızıma yemek vermeye çalıştım yine yemedi evde dolanıyor bende boş boş oturuyorum :))) şu anda
İki saat uğraşın sonunda oğlumu uyutabildim küçük bir fincan kahve yaptım kendime onu içip işlerime kaldığım yerden devam edicem, sn ne yapıyorsun? :)
Sıkıntıdan, yalnızlıktan patliyorum resmen... boş boş oturuyorum
ayy ben iki gundur temizlik yapiyorum oldum esimle tartistik neden kendini yoruyosun diye ama ne yapa bilirim evi temizlemesem icime sinmiyo bide tizlik hastasiyim ustune annemi aramis ona da soylemis annemde aradi kizdi cok sinirim bozuk hem yorgunluk hemde ustene azar
1,492,408 soru
24,385,490 cevap
348,982 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın