0 oy
1,519 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (417 puan) tarafından
Buraya yazdıktan sonra iyice bir bakip karistirayim dedim. Görmediğim delik kalmadi her zamanda bakardim yani hiç bakmasam 2 gunde bir kesim bakardim eşim google etkinlik geçmişini filan bilmez hiç silse bile orda gözükürdu ama yok hiç silinmemis. O tarz içerikli şeyler de yok sadece girdiği uygulama o saatler de papci whatsp birde notlara girmis internette filan da gezinmis de ülkücü şeyler arastirmis. Sosyal medya hesapları whatsp geçmişi her şeye baktım temiz allahim bu nerden konuştu başka hesabı mi var bilmediğim aradim taradim saatlerce yok bulamadm bir şey tek kanıt klavyede önerilen kelimelerdi. Duramadim artık çocuğu uyuttum eşim tamda uyandi dün akşam noldu konuşalım mi biraz dedim nolmus dedi biriyle cinsel mesajlar konuşmuşsun içeriği falan biliyorum sadece dinlemek istiyom seni suclamak yadirgamak yok sknti neyse söyle açıkça dedim şöyle şöyle demissin dedim artık o an daha fazla tutamadm gözyaşım pıtt:// sonra yok öyle bir şey sen oyun da yazdiklarimi diyon orda konuşuyorlar böyle erkekler kadınlar kendi gruplari oluyor dedi düşurmeye çalışıyorlar dedi. Msjlari açtı gosterdi sohbet kismini burda konusuyirlardi oyundakiler bende ordaki şerefszlere sövdüm dedi sonra attilar gruptan hersey var aç bak dedi sonra oyunu da sildim rahatsz oldum dedi bende açıp baktim dediği şeyleri evet yazmış oraya bir iki kelime ettikten sonra atmislar da ne belli eskiden de burdan konusmadgn dedim yeminler etti oda agladi benmle hamilesin uzme kendini sen varken onlara ben bakmam filan dedi. Mesajlari görünce inandim orda baskalari konuşurken buda onlara sovuyor dalga geçiyor küfürler filan var ama ben senden bu tarz kelimeler duymak görmek istemiyom sen böyle erkek değilsin dedim ondan sildim zaten ahlak kalmıyor böyle yerler de dedi iyi tamam dedim öyle duzelttk çok şükür. Ama kızlar esiniz papci oynuyorsa o sohbetlerine bakın veya oynatmayin ne pis şeyler dönüyormus orda gözümle görünce anladm dikkat edin lütfen 

20 Cevaplar

+1 oy
(391 puan) tarafından
Yapacak insan pubg oynamasa da yapar:) 
(417 puan) tarafından
Tabiki öyle kuzum oyun yani hiç aklima gelmedi bnm orda bu tür şey olduğu
-Reklam-
+1 oy
(14,749 puan) tarafından
Insaallah dediği gibidir 

(417 puan) tarafından
Msjlari okudum baktm kuzum yoksa lafina inanmamistm
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Valla eşim pugb oynuyor güvendiğim için sorun yok.
(417 puan) tarafından
Bende güveniyordum kuzum benm babam yaptığı için en hassas oldum şey bu aldatma mevzusu o yüzden guven filan boş en kondurmadigin insan yapiyorsa bir anlık herkes yapar kadini da erkegi de aynı. Ben her zaman bakardm o yüzden. Bugün de orda konusan erkekleri kadınları görünce sizexe şöylemek istedm
(6,198 puan) tarafından
Dediğim gibi ben karşındakine güveniyorum guvenmesem bosarim zaten boşa vakit harcamam o kisiye
(417 puan) tarafından
Güven meselesi değil kuzum bu ummadik insanda oluyor. Ben de güveniyorum ama tedbirlide olurum başı boş birakmam yani. En korktugum şey onu yasamak babamda gördüm o yüzden herhalde bende o psikljk bir rahatszlk
0 oy
(640 puan) tarafından
Rabbime şükür oynamıo oynatmamda
(417 puan) tarafından
Oynatma kuzum benm esimde oynamazdi. Kardesim ogretti hepte onunla oynuyorlari zaten yasaklarda evde canı skldkca giriyordu.
(640 puan) tarafından
Benim abimde oynuo eşime dedi indir oynayak abime dedimki kafanı tutarım yere yapıştırım oynuyosan oyna dedim kocamı bırak:D
(417 puan) tarafından
Ay sorma abime neler ettm bir daha oynat oyunu indir de seni geberdirm yasak falan dinlemem dedim
(640 puan) tarafından
İyi dedin
0 oy
(10,501 puan) tarafından
Anlamadğm şu ki eşin o pis kelimEleri kendisi yazmadıysa klavye onerilerinde neden çıkmş.. başkasnn yazdğı bişeyin eşinde çıkcak hali yok
(417 puan) tarafından
Oyun istegi gelmis oda aynı grupta oyun oynuyorken sohbete bakmış ki orda bunlari konusuyorlar o grupta olanlar buda onlara napiyorsz serefszler işte türlü turlu kufurler yazmış onlarm verdiği cvplara. Onlra soverken kullanıyor o kelimeleri msjlri acip okudum gördüm de inandm yoksa bu soruları bende sordum kuzum
(10,501 puan) tarafından
Anladm.. aman dikkat et.. inşallah sorun yaşamazsınz bi daha
(417 puan) tarafından
Böyle küfür ettiğini bile bilmiyordum ona çok kizdm hala tavirliyim ne bicim şeyler konusuyormussn dedm
0 oy
tarafından
Ah zavallı eşim bnm telefon hafızası çok olduğu için bnm telde oynar sohbet yerini bile gelip bana sorar sesim açık mi kimse duyuyor mu diye bna sorar oradakiler eşini zorlamıyor ama o şeyleri yazıp konuşsun eşinin de varmış isteği yazmış hemen güvenme ya
(417 puan) tarafından
Erkeklere yazıyor canım sizi bilmem naparim serefszler iste siktirin gidin ananizi bacinizi nederim bir oyun oynatmadnz diye. Orda birbirlerine yazıyorlar o gruptakiler
0 oy
tarafından
Sevindim kuzum senin adına rabbim bildiği gibi yapsın o pis zihniyetli insanları
(417 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
(14,068 puan) tarafından
Ahlaklı bir oyun olsa zaten birbirlerine küfür etmezler ne yuvalar yıkılmıştır bu pis ahlak bozan oyunlar yüzünden 
(417 puan) tarafından
Aynen kuzum bende hep sil oynama der dururdum bagimli yapıyor bu oyunlar diye o sohbeti bilsem 1 dakka gene oynatmazdm iyiki görmüş oldum
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Eşim papçi oynamıyor 
0 oy
tarafından
Esin konusuyor mus demek ki benim koca da oynuyo ama onlar mikrofon dan konuşur kaynım genel de kız bulmak istiyorsa yazar öyle Almanya dan bile biriyle konusuyodu oyundan tanıştığı 
(417 puan) tarafından
Yok canım konuşmuyor orda yazan gruptakiler birbirine yazıyorlar esimde bunlara sovuyor sizi bilmem naparim bir oyun oynatmadz ananizi bacinizi bilmem ne diye o msjlari okudum da inandim yoksa esimde papci fazla oynamaz oynasada abimle beraber oynarlar
0 oy
tarafından
Benim eşimde pubg oynuyo ama o gruplara zorla almıyorlar bireysel oynuyo kimseyle  eşleşmiyo kapatıyo eşleşmeyi
(417 puan) tarafından
Eşleşmesi açık kuzum abimle enistemle beraber oynuyorlar grup kuruyorlardi her zaman o sırada ordaki sohbette konusanlara esimde sovmus
0 oy
tarafından
Benim eşimde oynuyor ama bu oyunu hiç bilmem anlamıyorum bakmiyorumda sadece erkeklerle oyna derim oda öyle yapar 
(417 puan) tarafından
Esimde erkeklerle oynuyor ses falan acmaz birde abimle enistemle oynuyor o yüzden oyun da böyle bir şey olduğu aklima dahi gelmedi benm
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Çok şükür bizimki oynamıyor 
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Ya allah aşkına bu şekilde küfür eden erkeklere mi yazmış yani o mesajları tepki olarak 
(417 puan) tarafından
Yok kuzum orda grupta sexs konusuyor oyunu oynayanlar esimde oyunda ayni anda sohbettekilere sovuyor erkeklere sizin ananzi bacinizi nederim bir oyun oynatmadnz filan diye msjlari gözümle okudum yoksa bende başta inanmadim ama varmış yani öyle konuşan insanlar bilmiyordum ben
(8,080 puan) tarafından
Ay çok iğrenç ya
0 oy
(704 puan) tarafından

Canm valla Insallah dedigin gibidir bnm esim acikca demisti bazı insanlar iki arayüz kullanıyor isyerinde aldatanlar falan dedi sizin icin demiyorumda yanlıs anlama telefonda bi metresine bi karısına kullandıgı yerler varmis tek bilgisayarda iki farkli oturum gibi dusun basta bende anlamadm pek anlamam oyle seylerdn ama sok oldum yaa duyunca yani klavyede nasil cıkıyor o yazmadıysa :ermm:

(417 puan) tarafından
Yok kuzum telefn kullanmayi o kadar iyi bilen biri degil gecmisi silmeyi bile bilmez ugrasmaz hiç öyle. Telefnnda o özellik de var duos dediğin şey. Onu gecenlerde açtım baktım kurulmamis daha. Sorsan şu ne diye bilmez bana sorar hep şuna nerden bakıyorduk filan djge
(704 puan) tarafından
Anladm kuzum aman tek oyle olsunda icin rahatladiysa ne ala paylasmini ilk gorunce esnin ne dicegni merk etmistm dogrusu soncta degisik bi olay yasamissin. Evet anlamıyor etmiyorsa dogrudur madem iyi bakalm sevndm sizn adınıza
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Bende oynuyorum eşimde oynar gruba falan katılmaz ne msjlasir oyunda ne sesli açıp konuşur  yapicak insan herturlu yapar içinde olmasın yeterki 
(417 puan) tarafından
Esimde dediğin gibi ses acmaz grupa girmezdi abimle enistemle oynar hep dün istek gelmiş ilk defa öyle eslesip oynuyor bakıyor ki onlar baska seyin derdinde buda onlara sizi naparim gibisine sovmus bayagi bi onlarda buna sövüp atmislar gruptan. Ay uzak dursun böyle oyun filan mı olur
(2,091 puan) tarafından
Ben hiç takmıyorum cnm ya naparsa yapsın :))
0 oy
(124 puan) tarafından
Tamamda yavrum esin adamlara ilki acir domal diyemi kifur ediyor erkeklere etsem bike bu lafi bu dogal karsilanamaz sen gene tetikte ol Rabbim seytanin serrinden korusun yuvalarimizi
(417 puan) tarafından
Yok kuzum o acima kelimesi yoktu o msjlarda bende acir filan da demissin sen dedim valla bilmiyorum hepsi bu bak dedi o kelime hariç diger kelimeleri orda soverken kullaniyor. Onlar buna küfür ediyor eşimde onlara bende sizin ananzi bacinizi bilmem nedim böyle yerde bumu konusulur sizin gibileri şöyle etmeli filan diye. O kelimelern hepsi verdi tek acir yazdığı yoktu. Sonra döndüm whatsapp sohbetlerine filan baktım ama bir şey göremedim belki yazdı sildi onu da yazacaktı artık bilemiyorum yinede takipteym her zaman
0 oy
(598 puan) tarafından
Benimkide papci oynuyor durda bakayım yatmıyor ki acı bakim:D
(417 puan) tarafından
Bende hiç bakmazdm ya oyun sanki diye meğer neler varmış şok oldum
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Tiktokta seeeyoupugp diye bi kullanıcı var tikttokta oyun oynayan adamları işletiyo görsen serefsizleri çocuk kız sesiyle konuştuğu için kadın sanıyorlar havla diyo havliyo köpek ol diyo köpek gibi sesler çıkarıyolar hemde hepsi evli o yüzden kocaniza izin vermeyin şu pis oyunu oynamasın o çocuğu izleyin anlarsiniz
(417 puan) tarafından
Aynen orda yazan erkeklerde 3 kişiler hepsi erkek kadın profl yok kendi kendilerne yazmislar konusmuslar esimede oyun isteği gelmiş onuda işleteceklerdi galiba eşim onlara sovuyor sizin gibileri şöyle etmeli burda bunlar mı konuşulur bilmem ne bayağı bir küfüresmisler karşılıklı. Genel sohbete filan baktm hep oyun değil de milletin derdi kizlar gelin tanisalm numaranızı verin sohbet edelm filan nasıl insanlar varmış. Artık sildi oyunu daha korkudan gene oynamaz o.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 191 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Grlk (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 629 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Grlk (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 857 göst.
17 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 829 göst.