Buraya yazdıktan sonra iyice bir bakip karistirayim dedim. Görmediğim delik kalmadi her zamanda bakardim yani hiç bakmasam 2 gunde bir kesim bakardim eşim google etkinlik geçmişini filan bilmez hiç silse bile orda gözükürdu ama yok hiç silinmemis. O tarz içerikli şeyler de yok sadece girdiği uygulama o saatler de papci whatsp birde notlara girmis internette filan da gezinmis de ülkücü şeyler arastirmis. Sosyal medya hesapları whatsp geçmişi her şeye baktım temiz allahim bu nerden konuştu başka hesabı mi var bilmediğim aradim taradim saatlerce yok bulamadm bir şey tek kanıt klavyede önerilen kelimelerdi. Duramadim artık çocuğu uyuttum eşim tamda uyandi dün akşam noldu konuşalım mi biraz dedim nolmus dedi biriyle cinsel mesajlar konuşmuşsun içeriği falan biliyorum sadece dinlemek istiyom seni suclamak yadirgamak yok sknti neyse söyle açıkça dedim şöyle şöyle demissin dedim artık o an daha fazla tutamadm gözyaşım pıtt:// sonra yok öyle bir şey sen oyun da yazdiklarimi diyon orda konuşuyorlar böyle erkekler kadınlar kendi gruplari oluyor dedi düşurmeye çalışıyorlar dedi. Msjlari açtı gosterdi sohbet kismini burda konusuyirlardi oyundakiler bende ordaki şerefszlere sövdüm dedi sonra attilar gruptan hersey var aç bak dedi sonra oyunu da sildim rahatsz oldum dedi bende açıp baktim dediği şeyleri evet yazmış oraya bir iki kelime ettikten sonra atmislar da ne belli eskiden de burdan konusmadgn dedim yeminler etti oda agladi benmle hamilesin uzme kendini sen varken onlara ben bakmam filan dedi. Mesajlari görünce inandim orda baskalari konuşurken buda onlara sovuyor dalga geçiyor küfürler filan var ama ben senden bu tarz kelimeler duymak görmek istemiyom sen böyle erkek değilsin dedim ondan sildim zaten ahlak kalmıyor böyle yerler de dedi iyi tamam dedim öyle duzelttk çok şükür. Ama kızlar esiniz papci oynuyorsa o sohbetlerine bakın veya oynatmayin ne pis şeyler dönüyormus orda gözümle görünce anladm dikkat edin lütfen