0 oy
903 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Cesaret edip gidemedim bile resmini atmış kaynanam aralikta kaybettim .30 haftalikken kordon dolanmasiyla kalbi durdu oğlusumun normal dogum yaptim görmuştüm bide cok tatliydi karam benim :(Kömur gibi saçlari vardi 

Esimin köylerinin yolundaki mezarlikta esimin babannesinin dedesinin halasinin yaninda gecerken giremiyorum cok uzuluyorum ama cesaret edemiyorum gidersem dizlerimin bagi cozulur yere cakilirim topragina sıkıca sarılarak ağlayasım var ama gercekle yuzlesemiyorum babamda oldu 2015 ten beri 1 kez gittim mezarina herkez beni yargiliyor babasina gitmedi die ama gidemiyorum acimla yuzlesemiyorum ogluma gitmeyi cok isdiyorum cesaret edemiyorum üzülürmü ki gitmesem dua bile edemedim gercekle yuzlesemiyorum günahamı giriyorum acaba napsam ben:(

image

28 Cevaplar

0 oy
(4,175 puan) tarafından
Allah sabir versin :( Allah sana en kisa zamanda saglikli evlatlar nasip etsin
tarafından
Amin insallah
-Reklam-
0 oy
(4,038 puan) tarafından
Git demesi kolay tabii belki de o anı yaşaman gerekir içindekini akitman gerekir Allah sabır versin
tarafından
Gidemiyorum onu bende isdiyorum ama olmuyor isde
0 oy
(5,568 puan) tarafından

Allah sabır versin :( O bir melek ve Cennette seni bekliyor .

tarafından
Insallah
0 oy
(4,996 puan) tarafından
Rabbim adini sabirlilar listesine yazsin canim yaktigi yere serinlik versin sana sefaatci olsun iki cihanda da
tarafından
Amin insallah cok saolun
0 oy
(2,064 puan) tarafından

Allah sabır versin canım :(

tarafından
Amin insallah
0 oy
(14,641 puan) tarafından
Rabbim sabırlar versin 
0 oy
tarafından
Zor bir acı ölüm her adıyla zor, Allah sabır versin bizde birilerini kaybedeceğiz yaşamadan bilemeyiz ama ne bileyim cümleler kifayetsiz..
tarafından
Allah yaşatmasın insallah evlat acisi cok zormus gercekten hayallerin oluyor keske kurmasaydim o hayalleride bu kdar dusunmeseydim diorsun
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Allah Sabırlar versin bende ayni eşimin koye giderken mezarı banada esim hep diyor bi gecerken ugruyalim demiyosun diye , ama benim icimde nele . Cektigimi soyleyemiyorum canim o kadar aciyorki o mezara yatasim geliyor 2  kez gittim daha Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin 
tarafından
Amin cok zor cok ben hic gidemedim
0 oy
(98 puan) tarafından
Kurban olurum ya çok ağladım canım O melek oldu sizi bekliyor böyle düşünün :( Allah rahmet eylesin :(
tarafından
Aglamayin kbmyn ya valla cok zormus amin Allahim kimmmselere yasatmasin ilk cocugu olupta acisini gostermesin gene benim var bi melegim daha rabbjm yasatmasin
0 oy
(3,068 puan) tarafından
Allah sabir versin cok zor evlat acisinin tarifi imkansızdır. Senin için daha zor . Benim bile gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu. Rabbim kalbine ferahlik versin
tarafından
Amin insallah rabbim kimseye yasatmasinn
(3,068 puan) tarafından
Aminn canim
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Rabbım sabır versin inşallah canım :(
tarafından
Amin insallah
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Rabbim sabır versin canım

0 oy
tarafından
Ahh canım çok zor gerçekten Rabbim sabır versin 
0 oy
(7,932 puan) tarafından
Allah cennette kavuştursun canım .Böyle düşünen tek kendim sanıyordum.1yıl 9ay önce annemi kaybettim.Halen kahroluyorum.Ama mezarına gidince  daha kötü oluyorumYanımda kardeşlerim de olmadığı için ağlayamıyorum mezarda yüreğime büyük bir kaya oturuyor 3-5gün kendime gelemiyorum.18yaşındaki kız kardeşim biz gidince o bizi görüyor diyor daha çok gitmek istiyor
0 oy
(7,732 puan) tarafından
Neden günah olsun ki canım kimsenin yargılamaya hakkı yok. Herkesin acı ile başa çıkma yöntemi başkadır... Rabbim yerini doldursun inşallah üzülme bebeğin şuan cennette en güzel yerde bekliyor seni toprağına gitsen ne gitmesen ne ...
0 oy
tarafından
Allah sabır versin inşallah canım ☹️
tarafından
Amin cok saolun
0 oy
(895 puan) tarafından
Bence git cnm.bol bol dua et.o cennetlik tabiki ama senin evladin o.kimsesiz gibi birakma yavrunu.Allahim sabir versin sana
tarafından
Insallah gidecem
0 oy
tarafından
Yalnız degılsın canım bende gidemedim hala ıcım yanıyor 
tarafından
Hic gitmeyi dusunuyormusun peki nie gitmedin ben gibimi dusunuyorsun ?
tarafından
Icım el vermedi canım gitmek ıstıyprum nıyetlenıyorum ama yıkılmaktaj korkuyorum bana ihtiyacı olan bir oglum var
0 oy
tarafından
Gidin bnce ben kırkımın çıkmasını beklemeden gittim ağladım ağladım rahatladım gerçekten benimki de 5 ay önce 39 haftalıkken vefat etmişti eşimin dedesinin yanına gömdüler 
tarafından
Cok zor gercekten neden oldu peki?
tarafından
Gelişimi 2 hafta geriydi ama kan akışı suyu falan çok iyiydi sorun yoktu hastaneye gittikten 2 gün sonra vefat etti karnımda doğduğunda dışkısını da yapmıştı ama suni sancı nedeniyle de olmuş olabilir
tarafından
Basin sag olsun :(
tarafından
Allah razı olsun sizinde :(
0 oy
tarafından

Öncelikle Rabbim sabırlar versin Cesaretini topla abdestini al namazını kıl tamam biliyorum hiç kolay değil bu dediğim ama bi git kapan toprağına sarıl ağla en azından acın dinmez hiç ama  ağlayınca rahatlarsın biraz olsun  bende bebeğimi kaybettim senin ki kadar değildi ama mezarı olsaydı giderdim mutlaka kolay olmasada 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 827 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,946 puan) tarafından soruldu

409,510 soru

12,308,951 cevap

38,648 kullanıcı

Kategoriler

...