0 oy
1,218 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından
Kızımın öğretmeni sınıfında öz yigeni olduğu için aslanım paşam canım içi alkislayin falan gibi terimler kullanıyordu canlı ders te şahit olmuştum 17 veli toplandık konuştuk inkar edemedi ama ukala ukala size ne sizin çocuklarınıza eksik birşey ogretmiyorum falan gibi tavırlı cümleler kurdu bugün 2de okulda müdür bey toplantı düzenledi bu sebepten konuşuldu öğretmenin yüzü çok kızardı ama affedilcek yanı yoktu benim kızım aman ben alıştım diyince anne koçum benim ne demek falan diye arada diyince çok uslupsuz bulmuştum sizlerede sormuştum sağolun yol gösterdiniz geçen senede okuma Bayramı'nda  bu tür münasebetsiz tavrı olmuş ilk uyarısını almış bu ikinci uyarısı oldu canlı derste çocuklarımızdan özür diliycekmis yarın bu şekilde anlaşılacağını dusunememis falan anlattı biraz sonra velilerde konuştu üçüncü uyarıyı alırsa maaşından yari kısmı kesintiye ugrarmis dikkat edeceğini söyledi okadar bakalım yarın ne olcak dedik müdür de takipte kalın ders şifresi sizlerde de var dedi teşekkür ederip çıktık öle iste ❤️❤️❤️❤️❤️

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız benim eşimin yeğenleri hep benim sınıfımda ogrencilerimdi valla asla taviz vermedim kaç sene okuttum da asla affim olmadı yani eyvallah çekemedim yanlışları olunca hemen idareye intikal ettirdim nadir olurdu tabi yengeyim ya korkarlar di ama kaldı ki aslanım Dicem hadi oradan
tarafından
Sağol canm tabi öle olacak kullandığı terimler adlar çok rahatsız edici
tarafından
Ben hep derdim bazı öğrenciler sabır taşı çatlatirdi eğer siz kardeşim falan olsanız o zaman neler ederdim diy.Ogretmenn çocukların rol modelidir
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 260 göst.
0 oy
48 cevap 1,623 göst.
12 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 2,511 göst.
0 oy
7 cevap 633 göst.

Kategoriler