Kızlar benim kaynanam beni önceden hep arayıp neden hamile kalmıyorsun herkes hamile kalıyor diye sürekli ama sürekli arardı şimdide 7 aylık hamileyim 7 ay içreisinde en fazla 3 defa aramıştır en fazla yani dkm olunca ben arıyorum eşimin hatrına ama dkm yok diye arıyamıyorum bende dün gece eşime dedimki aşkım ben aramazsam senin annen bir kere bile arayıp demiyor bu çocuğun durumu nasıl hamileliğin nasıl gidiyor eşimde sustu bir şey demedi neyse bugün eşimi aramış iş yerindeyken benim eşimde demişki anne gelinin darılıyor diyor neden beni aramıyor hiç böyle demiş annesine ben yemek yapıyordum baktım kaynanam beni arıyor ama kayınpederimin numarasından tenezzül edip keni dkalarını harcamıyor benim için neyse konuştuk bana ne diyor biliyormusunuz diyorkine oğlum seni yedire yedire şişirmiş sende bebekte iyi kilo alıyosunuz kurban olun oğluma oğlumun iki parmağı hem senin hem ailenin gözüne girsin sen babanın evindeyken zayıf bir şeydin bende dedimki neden öyle diyosun oğlun mecbur bize bakmaya sonuçta onun ailesi biziz hayrına bakmıyor ya bize mecburdur dedim bebek daha karnımda heleki senin gelinim daha çok yeki çocuk kilo alsın demen lazım hemen güldü eeee ye yiyyosun zaten sonra telefonu kapattı ben çok ağladım eşime söyledim eşim dediki bir daha böyle bir şey derse ona deki anne bir daha benim ailemi içine katma de dedi ama ben annesinin rezil biri olduğunu bildiğim için konuşmak istemiyorum önünde ne yapmalıyım bu kadına nasıl dur demeliyim