Kizlar merhaba. Biraz once esimle agir bi tartisma yasadik. Anlatiyorum:
Esim 2 kardesni(9-10yaslarinda) bize getirdi gecen haftasonu ve sadece 1 hafta kalacaklarini soyledi yani yarin gidecekler normalde. En bastan beri istemiyordum cunku kendi kardeslerim gelecekti. Annem yogun calistigi icin evde tek kaliyorlardi ayrica kiz kardesim bana yardimci olsun diye de istedim. Cunku 37+3haftaligim ve is yapamaz oldum. Benimkiler de 11 12 yaslarinda. Evimiz 2+1 ve kuzeni ve kaynimla beraber yasiyoruz. Kendi kardesleri asiri yaramaz cunku anneleri baslarinda durmamis kendi kendilerine buyumek zorunda kalmislar. Ben de ne ses kaldirabiliyorum ne yaramazlik bi haftadir resmen iskence cekiyorum. Cunku laftan anlamiyorlar surekli gurultu yapiyorlar sabah erkenden uyaniyorlar saat kacta yatarlarsa yatsinlar. Ben de o sese uyaniyorum ses olmasa bile cocuklar aciktigi icin yine mecbur uyaniyorum. Gece uyuyamiyorum agridan ve sabah erken kalkmak zor geliyor. Dun yine yaramazlik yaptilar ve esim haftsonu gidecekler dedi. Sonra eve gelince kendi kardesime bi hafta biri bi hafta biri kalacak demis. Ben de neden fikrimi sormuyosun istemiyorum cok ses oluyor kaldiramiyorum bunaldim artik zaten cocuk dogacak o zaman ses oldugunda daha da deliririm dedim. Dun ufak bi tartismayla tamam dedi ikisini de gotururum dedi. Bugun yine bi hafta biri bi hafta biri dedi. Yine kavga etmeye basladik o zaman ben giderim dedim. Iyi git falan dedi gidersem donmem dedim tamam dedi. Kardeslerimi atmam falan dedi. Sanki hayatindan cikar dedim. Biz evlenenen kadar ne aile vardi ne bisi kendi ailemizi kuralim dedik. Sonra bi anda aile sevdalisi oldu. Bu arada kardesleri farkli babadan. Neyse hazirladim butun esyalari kardeslerime de hazirlanin dedim hazirlandilar. Bu sefer evden cikmama izin vermedi. Baya kavga ettik ben polisi aradim. Engel olmadi. Polis gelince bana hak verdiler. Kadin hamile sen de anlayis goster gibisinden. Polis benimle ayri onunla ayri konustu boyle bi sebepten ayrilma yazik gunah bak cocugunuz olcak gideceksen bi iki gun kafa dinlemeye git temelli gitme dedi. Tamam dedim. Sonra esimle konustular. Ne konustuklarini bilmiyorum. Biz kavga ederken polis gelmeden once cikmaya calistim izin vermedi izin vermeyince cama yoneldim baya bi itis kakis oldu beni tutmaya calisti sinirden yerlere attim kendimi. Suan asiri bi agrim var vajinamdaki kemiklere vuruyor. Oturup kalkamiyorum. Simdi yatmis dizimde oylece duruyor. Bana filmlerdeki kotu yengeler gibisin falan dedi. Allah askina kotu yenge olsam o cocuklarin her yaramazliginda onlari doverdim biliyor dayaktan cekinmem. Ben cocuklarin bende gonlu kalmasin beni yanlis bilmesinler diye sadece uyardim. Bi de kufur eden cocuklar kufur konusunda cok hassasim. Esime bile bu konuda defalarca kizdim bagirdim. Bi de 10 yasindaki cocuklar kufur edince daha da deliriyorum. Ben disiplinle buyudum. Ailevi kurallarla. Bu yuzden bu tarz cocuklara katlanamiyorum. Dogurup bakamayip basima atilmasindan da nefret ediyorum. Yanlis mi yapiyorum? Kotuluk mu yaptim? Lutfen bisi diyin. Cok bunalmis hissediyorum. Uzun oldu hakkinizi helal edin. Bana bi akil verin
1,486,643 soru
24,303,756 cevap
344,219 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın