0 oy
916 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhabalar kızlar. Kısaca anlatayım ablam 6 sene önce evlendi 9 ay evli kaldı 3 aylık hamile idi annemgile geri geldi bosanarak. Her neyse 6 sene eşi hiç arayıp sormadı ne ablami ne bebeğini.. her neyse bu sene temmuz da eşi çıktı geldi istiyorum ben dedi. Ablamda çocuğum babasız buyumesin diye eşine geri gitti. Ama kimsenin gönlü yoktu babamin eşimin diğer ablamın falan. 

Her neyse eşim beni konustumuyor ablam ilé. Evi zaten uzak gidemem de telefonla bile konusmama izin vermiyor. Ama ben dayanamadım sonuçta baci yani. Baciyi  gec yigenim için konuşuyorum. 6 sene boyunca elimizde büyüdü. Her.neyse doğumuma 1 ay var. Ablam dedi ki pusetini ben alayım dedi. Bende tamam sen bilirsin dedim. Civil den baktim 109 lira. Ablamın maddi durumları da iyi dgil yani. Her neyse ablam ile benim ortak arkadaşımız var. Ablam dedi ki sen fotosunu o kıza at o kız karttan alsın gondersin sana dedi. Benim adım ile değil o kız adına gelsin dedi. Eşim kizmasin diye. Bende tamam dedim.

Onu attım kıza. Bunu sipariş edecekmissin dedim.

Kız ne desen beğenirsin bu güzel değil izmirde bir kadının bebeği bu pusetten öldü dedi. Sok oldum. O puseti kotuluyo. Acaba karttan mi çekmek istemiyor anlamadım :ermm: ben beğendim civil den. 109 lira. Ortapedik falan yazıyor hatta. Kötü bu diyo. 

Siz ne dusunuyorsunuz?

image

26 Cevaplar

0 oy
(924 puan) tarafından
Cankm altını duzle altına yumuşak bişey şer pusetin beli bukukmesin diye ben öyle yaptım ucundede puset iyi ama puset zaten ağır bebekten ağır oluyor heves ettiysen al canım hafif olsun kendin gidip görerek almanı tavsiye ederim 
-Reklam-
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Ben aynısını kullanıyorum çok güzel içini kullanmadan yıkadım makina 
0 oy
(28,861 puan) tarafından

Fellilik etmiş :D:D

0 oy
tarafından
Ablanın durumu iyi değilmiş zaten aldırma boşver: (
tarafından
Kız ben de demedim zaten. Sus sana almıyorum ben yigenime alıyorum dedi. Eşi güvenlik. 4 é yakın maaş alıyor. Kirada olduğu için kiyamiyorum. Ama usteledi. Yoksa bende aldirmazdim
tarafından
Hmm anladım baya düşünceliymişsiniz ama bn eşinixe çok sinirlendim ya :( ablanız sonuçta aynı ana babadansınız :(
tarafından
Ya aslında eşim hiç konuşturmam demiyor. Sadece bİraz oraya alıssin diyo.
tarafından
Ayıp karışmaması gerek ama eşinle senin aranda bn karışamam kardeşim inşallah zamanla herşey düzelir
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Ablamla konuşup konusmama ma esim karar veremez ne münasebet ya adamlari nereye koyuyorsunuz 

Puset alsaydım aynisini alacaktım ama cok gerekli olmadığını düşünüyorum o yüzden almiyorum
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Belki 1 belki 2 defa kullanmışızdır puseti kızım hiç yatmak istemedi içinde şimdi duruyo evde zaten o zamanı da geçti yavrum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 525 göst.
19 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla Karaca (1,822 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 782 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde E.m.hs (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
12 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kaavi (2,751 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 707 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu

406,460 soru

12,188,654 cevap

36,707 kullanıcı

...