Merhabalar kızlar. Kısaca anlatayım ablam 6 sene önce evlendi 9 ay evli kaldı 3 aylık hamile idi annemgile geri geldi bosanarak. Her neyse 6 sene eşi hiç arayıp sormadı ne ablami ne bebeğini.. her neyse bu sene temmuz da eşi çıktı geldi istiyorum ben dedi. Ablamda çocuğum babasız buyumesin diye eşine geri gitti. Ama kimsenin gönlü yoktu babamin eşimin diğer ablamın falan.
Her neyse eşim beni konustumuyor ablam ilé. Evi zaten uzak gidemem de telefonla bile konusmama izin vermiyor. Ama ben dayanamadım sonuçta baci yani. Baciyi gec yigenim için konuşuyorum. 6 sene boyunca elimizde büyüdü. Her.neyse doğumuma 1 ay var. Ablam dedi ki pusetini ben alayım dedi. Bende tamam sen bilirsin dedim. Civil den baktim 109 lira. Ablamın maddi durumları da iyi dgil yani. Her neyse ablam ile benim ortak arkadaşımız var. Ablam dedi ki sen fotosunu o kıza at o kız karttan alsın gondersin sana dedi. Benim adım ile değil o kız adına gelsin dedi. Eşim kizmasin diye. Bende tamam dedim.
Onu attım kıza. Bunu sipariş edecekmissin dedim.
Kız ne desen beğenirsin bu güzel değil izmirde bir kadının bebeği bu pusetten öldü dedi. Sok oldum. O puseti kotuluyo. Acaba karttan mi çekmek istemiyor anlamadım ben beğendim civil den. 109 lira. Ortapedik falan yazıyor hatta. Kötü bu diyo.
Siz ne dusunuyorsunuz?