0 oy
329 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ya Allah'ım delirmek üzereyim bir bebek neden uyumaz gözünden uyku akıyo ama uyumuyo. Karni tok altı temi@ bütün gece gözünü kapamadı ya gözümden uyku akıyo artık. Niye böyle yapıyo Allah rızasi için akıl verin

10 Cevaplar

0 oy
(640 puan) tarafından
Ah bilirim seni anlıyorum benim kızda öyleyfi neler çektim neler 
tarafından
Ya saat 10 dan beri beşik sallıyorum tamam annelik çok zor ama ben de insanım robot değilim ne kol kaldı ne birşey
(640 puan) tarafından
Canım kaç aylık kolikmi benim kızımda öyleydi 11 de başlardı aralıksız sabah 7 ye ladar uyumuzdı
tarafından
6 aylık canım gazinı iyi çıkarıyor artık bitti gazımız şükür ama 2 haftadır böyle
(640 puan) tarafından
Canım diş  çıkartıypsa uuumaz belki diş çıkartma dönemidir
-Reklam-
0 oy
tarafından

Delirtmeye calisiyolar cünku :D

tarafından
Delirtiyor zaten
0 oy
(1,459 puan) tarafından
Bebegin kaç aylık kuzu üzülme bende aynı durumdayım 13 aylık hala uyumuyor kafayı yicem ya valla ne uyuyor ne duruyor hep bi mız mız hep bi can yeme de uyksuzuluk çabası kafayı yicem ya 
(1,459 puan) tarafından
Malesef canım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bende öyleyim ama yapacak bir şey yok dört gözle  2,3 yaşına girmesini bekliyorum
(1,077 puan) tarafından
13 aylık sa az cok duzene binmesi lazım ya bı doktora mı gotur seniz aceba
(1,459 puan) tarafından
Götürdüm doktorum ilaç için küçük daha dis döneminde düzeni değişir dedi
(1,077 puan) tarafından
Allahallah. Rabbım saglık sıhhat versin gunduz mu cok uyuyor aceba
(1,459 puan) tarafından
Hayır günden bi kere oda öğlen uyksuu yapar 1 saat anca
0 oy
tarafından
Uyumazlar bacım beşik gicirdiyor artık uyumazlar
tarafından
Deliricem artık vallab deliricem
tarafından
Kolum uyuştu hala sallarım sallayınca ağlıyor o ağladıkça makineler ötüyor sinirleniyor kusuyor be halt edicem bilmitom
0 oy
tarafından
Baştan  berimi boyle yoksa bozuldumu canim benimde kizim bes aylik 12 civari uyuyo ama bida kalkmiyo şükür  seninki napiyo  uykusu varsa neden uyumuyo
tarafından
Ya ben anlamadım son 2 haftaya kadar iyiydi bazen cok erken kalkıyodu bazen gece uyanıyordu yine sallıyordum 1-2 saat uyuyordu bak 10 da uyudu  ve 2 saat salladım. 11 de kalktı. 2 saat salladım 1 de kalktı 2 bucukta kaltı ve 2 buçuktan beri uyumuyi
tarafından
Ev sicakmi tepiniyomu üstünü  aciyomu

Yada gazimi var o zamanda tepinir bacaklarini havaya kaldiriyomu kızım ne zaman uyumasa hala gazi oluyo ayaklarına sicak su torbası  koyuyorum sıcaklığı  bulunca hemen uyuyo
0 oy
tarafından
Sağlığı yerindeyse şükret daha 2 aylık bebeğim hasta oldu tıkanıyor ben uyurken yıkanacak diye hiç uyumadim bekliyorum
0 oy
(50 puan) tarafından
Kahve kola çikolata vs. Kafein içeren ve uyku açıcı şeyler yiyip içmeyin canım. Bebeğinin ağlamayıp uykusu geldiği halde uyumamasının sebebi bu olabilir. Emiyorsa eğer yediklerinde sütünü etkiliyor haberin olsun. Inşallah biran önce uyku düzenine girersiniz
0 oy
(4,246 puan) tarafından

3ay bitene kadar bizde oyleydik:'( 

0 oy
(41 puan) tarafından
Eger aglamiyorsa besigine yatirip biraksaniz, sallamak zorunda misiniz? Uyumazsa uyumasin valla ben bazen oyle yapiyorum ne yapayim bu da can yani :angel:
0 oy
(128 puan) tarafından
diş cikariyorsa ondandir canim bnm bebegim 5 ayda kasinmaya basladi disi simdi 7 aylik ve disi cikiyo hic durmuyo benimkide geceleri uyumuyo bazen mesela bugun hic uyanmadi emmeye 11de uyudu gece hic uyanmadi simdi saat 5 te uyandi oynuyo uyumuyo

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 284 göst.
+1 oy
28 cevap 1,243 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Egeninannesi1 (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu