0 oy
415 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,306 puan) tarafından
Kizlar benim kızım şuanda 18 aylik Ben ona renkleri öğretiyorum şuanda sonra 4 kadar saydirtiriyprum hayvan seslerini öğretiyorum falan neyse esimin kuzen karısı bana dediki bu cocuga sen başka yapıyorsun dedi bende yok baskı degilki zihni açılsın diye öğretiyorum abla dedim oda unutcaği sey degilmi dedi onum yerine dini öğret süre öğret dedi bende ben onu öğretiden ama 3 yasina gekince dedim cok abartiyosun sen dedi bende ben ilgili anne olmak istiyorum o yuzden ustune düşüyorum dedim bana kalkındırdı ben ilgisizmiyim bunlari öğretmedim diye dedi boyle bi polemiğe girdim kocam beyde sen ona bakma dedi azcik kızıverdim o ablada cok ta yaşli degil 31 yaşında ben cocuguma kot pantalon giydiriryorum ona gore cok sacma salopet giydiriryorum iste sacma deyip duruyor 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kim ne derse desin. Şuan ablamın oğlu 3 yaşında. Sayıları sayıyor. Maşallahı var ağaç yaşken eğrilir derler nasıl istiyorsan öyle yap.  

(3,306 puan) tarafından
Aay masallah ablanin cocukuna
tarafından
Maşallah maşallah cnm sende dilediğin gibi yetiştir kimsenin dediğine kulak asma
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Çok doğru bir şey yapıyorsun kendisi senin gibi ilgilendiği için öyle söylemiş 
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Canım ben kızıma 3 aylıkken zeka kartları gösteriyorum bol bol konuşup şarkılar söylüyordum 2 yaşına geldiğinde bilmediği şey yoktu yani sen geç bile kalmışsın tabiki eğitim küçük yaşta verilir 
(374 puan) tarafından
Peki sonradan anlamaya baslayinca nasıl ogretiyordun mesela neleri ogetiyordun benim kizim 9 ayin içinde ona girecek sade e elimi uzatiyorum vur dedigimde vuruyor bay bay yaptiriyorum yapmıyor alkis cani isterse yapiyor yemek yerken hamm diyorum oda arada soyluyor bunlarin disinda henüz bisey yok yani bende istiyorum biraz daha biseyekri bilen anlayan uygulayan olsun mesela babasi su an şehir disinda goruntulu  ariyoruz  hiç yuzune bile bakmiyor diğer yasitlari ondan saha iyi gibi geliyor bana
(1,101 puan) tarafından
Canım ben çok kitap okudum şuan 3 buçuk yaşında hala okuruz o beni dinlemese bile ben hep okudum akşam uyumadan önce sohbet ederdik bildiği kelimeleri tekrar ettirirdim onu çocuk olarak görmedim bundan anlamaz demedim herşeyi konuştum öğrettim
0 oy
(15,063 puan) tarafından

Çocuk senin çocuğun herkesten daha iyi tanırsın. En güzelini yapıyorsun kıyafetine bile karışmasın bi zahmet herkesin çocuk büyütmesi farklı

(3,306 puan) tarafından
Oyle canim insanları bukuyorsun
0 oy
(476 puan) tarafından
Okuma yazma öğrenmediği sürece bunları öğrennesinde herhangi bir sakınca yok. Bizde 19 aylık 24 aylık çocuklara kreşte renk sayı hatta ingilizce öğretiyoruz buda mı baskı. Boşver oyun yoluyla herşeyi öğrenebilirler. Ama sana tavsiyem motor kasları içinde aktiviteler bul bunları öğretirken mesela hamur oynayın berbaer kırmızı hamurdan yenek yapalım de yeşil hamurdan ağaç yapalım de hem motor becerileri gelişir hem renk rakam falan öğrenir.
(3,306 puan) tarafından
Tamama canim uygulayın o sekilde
0 oy
(3,398 puan) tarafından
Bence boş yapmış o kadın. Boşa dememişler ağaç yaşken eğilir diye çok iyi yapıyorsun sen ne öğretirsen o kâr. Benimki 7 aylık 3 aylikken bu yana hikayeler okuyorum renkler kitabi var onlara baktiriyorum. Sayi sayiyorum. Aklinda kalsin diye. Mesela 1 2 3 diye saymaya başlıyorum parmaklarını açıyor hemen demek ki öğrenmiş diyorum. Bence eğitim her yaşta olmalı 
(3,306 puan) tarafından
Kesinlikle canim benim
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Bende senle aynı fikirdeyim senin yaptıklarını yapıyorum hatta bana da cevrem tepki verir ben ingilizce kursuna yollayacağım hatta onun gelecegi icin 3 ve 5 yas arasi en uyi dil öğrenme yaşıdır aklında olsun sonrasında zorlanıyormus
(3,306 puan) tarafından
Aaa en iyisi canim bende kreşe yollamayı dusunuyorudma yaza doğru simdi no ve I live you dedirtiyirum biraz oyle canim ama insanlara farkli geliyor
(1,936 puan) tarafından
Aynen farklı geliyor ama donem farklı yani gelecekleri için boyle yapmamız gerekiyor eskiden insanlar islerinw oncelik verip çocuklarıyla ilgilenmezmis simdi bizler bilgiliyiz oncelik tabiki çocuklarımız
0 oy
(13,312 puan) tarafından
****** değilim ama ben yengene aşırı sinir oldum. Allah o da öğret ama din için erken. 18 aylık bebek önce oyuna renklere yani çevresine ilgi duyar. Ne giydireceksin peki direk şalvara sok çocuğu 
(3,306 puan) tarafından
Yok eşofman tiydir diyor
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Sana gore doğru olanı yapiyosun oda ona göre doğru olanı yapsın karışması da ayrı bi densizlik
(3,306 puan) tarafından
Oyle canim ben en çok pantalon giyrdirdigime karışmasına kizdim biraz
0 oy
(5,821 puan) tarafından
Nefret ediyorim boyle insanlardan. Cocuk buyutmeyi sadece karnini doyurup altını temizlemek sanıyorlar. Cocugun karşısına oturup ona iki şey öğretmek zor geliyor. Butun gün otursun TV izlesin cocuk. Onlar için en iyisi bu sanıyorlar.
(3,306 puan) tarafından
Tam ustune bastım canim vallahi
0 oy
(14,237 puan) tarafından
O ablanın derdi ney acaba boş yapmış 
(3,306 puan) tarafından
Hahah beni eleştirmek kuzum
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Çocuk doğduktan itibaren her aya uygun aktiviteler var tabiki doğrusunu yapıyorsun yaşına uygun şekilde eğitmelisin çocuğunu, onun haberi yok galiba bunlardan, ne saçma insanlar var yaaa insan özenir de kendi çocuğuna da öğretir bunlar da körelsin diye uğraşıyor
0 oy
(3,209 puan) tarafından
O biraz cahilmiş sen böyle devam et canım
(3,306 puan) tarafından
Oyle oyle canimm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ugurumby (3,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,587 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 582 göst.
2 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,184 soru

24,397,696 cevap

349,884 kullanıcı

...