0 oy
652 göst.
Aile kategorisinde (1,037 puan) tarafından
Kızlar ben 7 ay once dogum yaptım. Esimın ailesinden sadece annesi geldi dogumuma. 9 ay boyunca riskli bir hamılelıgım vardı hıc kalkmamam gerekıyordu. Annemler uzaktaydı yemek bile yapamıodum. Annesini aradım anne gel yanıma cok kotuyum Yemen bile yapamıom dedim. Kalk nazlanma yaparsın dedi. Bıkere gelıo bakmadı lar bna. Hastanede aylarca yattım sormadılar. Dogum yaptım kayınbabam niye ismi danısmamısız diye kustu gelmedı. Annesı geldi sadece Bı defa. Sonra kızım kuvezde yattı. Yıne kimse aramadı. Gece cocuk elımde bayılıo kosarak hastaneye goturuoz ne annesı ne babası ne kardes lerı naptınız demedi. Sonra annesi 40 gun boyunca aramadı gelmedi 40.un arıo benı oturmaya gelcem dıo. Bu saatten sonra kimse gelmesin ıstemıom dedim kapattım. Esımle aylarca kavga ettik aıle konusu yuzunden. Şimdi illa barsmamı ıstıo. Bazen dıom arayım  mı annesini sonra yaptıkları aklıma gelıo sız olsanız napardınız. Kayınbabam da ben özur dilemeden gelmeznış

23 Cevaplar

0 oy
(99 puan) tarafından
Bu kadar saygısızlık yapanlar yine yaparlar. Bende 9 ay boyunca asermem kötüydü ilk 5 ay 1.5 ay annem bakti gprumcelerim bir kere bile arayıp sormadılar arada hicbirsey yoktu. Sildim yüzlerini görürsem mecbur kalmadigim surece konuşmam çizgimi çizdim simdi daha mutluyum. Hamilelikte coo üzülüp kafaya takiyor insan aslında deymezler
(1,037 puan) tarafından
Benim sutum kesıldı onlar yuzunden hıc emzıremedım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esin aran bozulursa eğer 

Büyüklük sende kalsın 
(1,037 puan) tarafından
İlk baslarda bozuluyordu. Sonra bıdaha bu evde onların konusu getirme bnaa dedikten sonra evde hıc konusulmadı. Ogun sadece Bikez dedı barıssam mı bıdaha da konusmadı

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 269 göst.
17 saat önce Aile kategorisinde Simsek21 (1,599 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 293 göst.
6 Kasım 2023 Aile kategorisinde Ayse123. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 257 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 757 göst.