Kaynanalarinzla araniz nasil kizlar kac gunde bi gidersiniz veya uzaktaysaniz hangi sıklıkla arar konuşursunuz ?
Biz ayri sehirlerdeyiz ben ayda bi kez filn ararm o da öyle cunku aramz pek iyi degil dugunden once nisandr takıdr tatszlik cikti evlenince de beni kiskandi biraz oglundan mesafe her zaman iyi
Aramiz cok iyi ayri şehirlerdeyiz yilda bir ya iki kez goruşuruz ama her gun hatta gunde kac kez konuşuruzz cok severim kendisinii
Bayramdan bayrama konuşuruz sene de 2 kere gideriz bu sene 3 kere gittik 1 gece kalıp ailemin yanına gidiyoruz genelde
Biz genel olarak iyiyiz hergun de görüşürz ama bugün biraz sinirlerimi bozdu
Biz Tokattayiz. Ben tokat merkezde oturyorum kaynanamgil köydeler. Benim oglum 7 yasinda 4 yasina gelene kadar hep beraber oturduk ama evimiz ayriydi tabi hep burda kaliyodum. Oglum 4 yasina gelince biraz aktiflessin arkadas bilsin diye evimize gectik ama cok zorlandik alismistik tabi kalabalaik sofralara evede gecince dogru duzgun yemek yiyemedik. Her cuma geliyoruz her pazartesi donuyoruz evimize. Mayis 31den beride buradyaiz hic evimize gitmedik. kendime ait odam ebeveyn banyom kocaman gardrobum ve cocugumun yatagida mevcut odamda benim yatagim benim odam kimse karismiyor evde de benim sozum geciyor.Kaynanami severim oda beni cok seviyor . Dun eltim gerizekalisiyla tartistik sinirden saatlerce aglayinca bana kizdi kaynanam su ***** icin akityigin gozyasina bak diyetek bana kizdi. 9 senelik evliyim ankaradan tasindik
Kaynanam her kafaya uyan biri. .. aramız iyi her hafta sonu eşimle gideriz
Aynı sehirdeyiz ama o köyde çok sık görüyorum kendisini
Aramız çok şükür iyi hergün görüşürüz altlı üstlü oturuyoruz. Hiçbir şeyimize karışmaz iyi olsun diye oğlunu bana yönlendirir bir ara nöbete kalırdı eşim istese izin isteyip gece eve gelebilirdi kaynanamda o zaman sürekli derdi kocana şöyle korkuyorum yalnız kalamıyorum başım ağrıyor gibi şeyler şöyle eve gelsin derdi
407,190 soru
12,221,839 cevap
36,817 kullanıcı