0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (927 puan) tarafından
Çocuğu uyuturken eşimde diğer odada filme dalmış. Çocuk dalınca bende terasa hava almaya çıktım 10dk sonra falan içeri girdim ama eşimin olduğu odaya hiç bakmadan direk çocuğun olduğu odaya gittim bi baktım oğlum yatakta yok aman Allahım kalbim yerinden çıktı çok korktum elim ayağım boşaldı. O sirada hiç eşimin yanında olacağı aklima gelmedi ki ordan geçerkende hiç ses falanda yoktu eşim trk orda sandim. Geri gittim eşimin yanına baktım oğlum babasının yanında koltukta uzanmış gittim sarildim öptüm o kadar kötü oldum ki .Rabbim hiç bir anneye babaya evlat acısı göstermesin. 

10 Cevaplar

0 oy
(20,455 puan) tarafından
Amin amin  inşallah 
-Reklam-
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Yaa kiyamam amin insallah.
0 oy
tarafından

Benimde oğlum bundan 3  yıl önce mi neydi işde evi taşıycaktık dış kapıya çıkdım elimde halı vardı oğlumda yanımdaydı ben kapıyı kapatana kadar  yanımdan koşarak gitmiş aşağı yola doğru sağa bakıyorum yok sola bakıyorum yok en son aşağı sokağa bi bakdım ordaki parka giderken bi koştum araba geliyodu arabanın önüne kendimi bir attım durdurdum yeminle o anda bütün dünya durdu zaman diye bişey kalmadı eve geldim ağla ağla içim çıkdı 

0 oy
(878 puan) tarafından
Aminnnn inşallah 
0 oy
(1,079 puan) tarafından
Oyy amin inşallah canım 
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Amin canım bende benzeri bişi yaşadım bi kere çocuğum hastaydı gece geç saate kadar onla ilgilendim ateşini filan düşürdüm uyuttum yanima yatırdım eşimde uyuyordu bende oglumun yanında uyudum saat 4 de geliyordu sonar eşim beni öptü yattı birden kalktım oğlumu göremedim bağırdım oğlum derde die esim beşiğe koymuş :)
0 oy
(125,000 puan) tarafından
kız kıyamam sana 
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bende de oldu kaç defa ilkinde korktum ama sonra alıştım odası ayrı kızımın sabah kalktım yatağında yok ay çok kötü oluyor insan oturma odasına gitmiş oraya yatmış sonra bi kaç defa daha yaptı alıştım artik uyanınca kaçıyor öbür odaya :)
0 oy
(7,637 puan) tarafından
Amin inşallah 
0 oy
(874 puan) tarafından
Amin canım bende yeni doğduğu vakit kucağımdayken uyuya kalmışım emzirdigim sıra gece vakti uyandım tabi besik yanımda içine baktım yok panik oldum düştü diye sağa sola bakarken kucagimdaki sıkı sıkı tuttuğum yavruyu gördüm gülsem mi aglasam mi bilemedim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 406 göst.
0 oy
12 cevap 364 göst.
10 Kasım 2023 Aile kategorisinde Seyma0606 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 408 göst.
21 Eylül 2023 Aile kategorisinde dunyali _birisi (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 242 göst.
29 Nisan 2023 Aile kategorisinde Lisa1234 (1,389 puan) tarafından soruldu