0 oy
124 göst.
Aile kategorisinde (4,695 puan) tarafından
Siz 8 aylık bebeklerinize gün içerisinde neler veriyorsunuz

5 Cevaplar

+1 oy
(25,217 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sabah uyanınca 2 tatlı kaşığı pekmez yiyebildiği kadar kahvaltı. Bu ara kahvaltıda pek iştahsız (yumurta sarısı peynir helva pekmez cici bebe omlet pankek avokado gibi şeyler.) öğlen çorba yogurt, ikindi gibi meyve 2 çeşit, akşam sebzeli yada etli yemek yanında makarna yada pilav yogurt yada çorba yogurt makarna gibi. Aralarda da sık sık emer. 
(4,695 puan) tarafından
Aradığım cevaptı teşekkür ederim canım
tarafından
Hergün düzenli yiyormu bu kadar. Maşallah
(25,217 puan) tarafından
Yiyo canım sadece kahvaltıda iştahsız oluyo işte labne pekmez cici bebe yumurta sarısı beraber karıştırınca amca öyle yiyo yada pankek elmalı falan seviyo oda geç saatte olucak ama 12 de falan anca yer sabah sabah iştahı olmuyo galiba
tarafından
Maşallah yine iştahı baya yerinde
(25,217 puan) tarafından
Çok şükür canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla ben biz ne yiyosak kızımada onu yediriyorum Beninkide 8 aylık öyle ayrı özel şeyler yapmıyorum sabah öğlen akşam düzenli yediriyorum aralarda da meyve veriyorum eline mesela yavan ekmek yemeyi çok seviyo 
(4,695 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(265 puan) tarafından
Sabah kahvaltı cici bebe kasik mama yumurta sarısı_yöğurtlu gibi öglen Yni sabah yedikten 4 5 saat sonra meyve 7 8 gibi de çorba sebze püresi tarzı seyler veriyorum onu  disinda emziriyorum cok verince az emiyor o yuzden simdilik 3 ögün tutuyorum gecede mutlaka 2 3 defa kalkar emer yatar
0 oy
tarafından

Ben kız yaşına girecek halla yemiyor :D

0 oy
(1,169 puan) tarafından
Şuan 1 yaşında 8 aylıkken sabahları yulaflı yada cicibebeli yumurta karışımı yerdi. Öğlen çorba yedirirdim 2 günde bi farklı çorba yapardım. Akşam üzeri mutlaka yoğurt yedirirdim içine ekmek doğrardım yada akşam bizim yediğimiz yemeklerden yedirirdim bizle birlikte meyve yerdş gece uyumadan önce pirinç unu maması. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 73 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 296 göst.
12 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
+1 oy
52 cevap 732 göst.
2 Ekim 2024 Aile kategorisinde Aysehfk (66 puan) tarafından soruldu

406,978 soru

12,214,870 cevap

36,798 kullanıcı

...